POTRESAN INCIDENT

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Lav raskomadao krotitelja, djeca u publici vrištala od straha!

Pojavila se zastrašujuća snimka koja pokazuje krvavi trenutak kada je cirkuskog krotitelja napao lav usred predstave u Egiptu.

Krotitelj lavova Islam Šahin (35) snimljen je kako štapom pokazuje jednom lavu što da radi, dok se drugi penje po ljestvama tijekom showa u Aleksandriji, na sjeveru zemlje.

DIVLJE ZVIJERI NE MOGU BITI KUĆNI LJUBIMCI: Djevojčicu napao tigar nasred tržnice

U tome trenutku pojavljuje se treći lav i divlje napada krotitelja, grize ga za vrat dok djeca vrište u užasu. Drugi su krotitelji požurili pomoći Šahinu koji je ležao bespomoćan na zemlji, tako što su ubadali lava štapovima. Kad je glazba naglo prestala, jedini su zvuci bili krici uspaničene gomile koja je u strahu bježala. Šahin je brzo prevezen u bolnicu, ali je kasnije podlegao ozljedama.

Lav čeka pregled veterinara

Njegov je brat rekao da je radio kao cirkuski krotitelj deset godina. No iznenadio ga je lav koji je bio novi, jer je tek došao iz Južnoafričke Republike.

Glasnogovornik cirkusa Muhamed Mustafa rekao je kako se napad dogodio dok je lav bio u sezoni parenja te se ponašao nepredvidivo. Lav je povučen sa svih daljnjih nastupa dok ga veterinar ne pregleda.

Povratak na Net.hr