UŽAS U KINI / Učenici do smrti pretukli školskog kolegu (13) pa ga zakopali u napuštenom stakleniku

Image
Foto: Profimedia/Ilustracija

Zločin je očito bio planiran. Istražitelji su otkrili da su osumnjičeni dan prije ubojstva počeli kopati dječakov grob. Odvjetnik i dječakova obitelj poručili su preko društvenih mreža da su ga maltretirala trojica kolega iz razreda, a svi su mlađi od 14 godina.

21.3.2024.
12:06
Profimedia/Ilustracija
VOYO logo

Ubojstvo 13-godišnjeg dječaka koje su počinili njegovi školski kolege šokiralo je kinesku javnost. Policija je privela trojicu tinejdžera na periferiji grada Handan. Sumnja se da ubili dječaka s kojim su zajedno išli u školu. Kako piše CNN, njegovo tijelo pronađeno je zakopano u napuštenom stakleniku.

Vlasti u Handanu rekli su da je dječak identificiran po prezimenu Wang. Ubijen je u nedjelju 10. ožujka, a svi osumnjičeni sljedeći dan su privedeni. Zločin je očito bio planiran. Istražitelji su otkrili da su osumnjičeni dan prije ubojstva počeli kopati Wangov grob. Odvjetnik i Wangova obitelj poručili su preko društvenih mreža da su dječaka maltretirala trojica kolega iz razreda, a svi su mlađi od 14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječakov ujak koji je identificirao tijelo kazao je da je njegovo lice bilo "puno ozljeda". Wangov otac napisao je da je njegov sin "pretučen na smrt" i da mu je tijelo "unakaženo do neprepoznatljivosti". "Nadam se da će vlada biti poštena, otvorena i pravedna. Da će izreći oštre kazne i da će ubojice platiti svojim životima!", napisao je Wangov otac.

Image
Ubojstvo u obitelji /

Ubojstvo u Njemačkoj. Policija uhitila 17-godišnjeg mladića. Ubio oca?

Image
Ubojstvo u obitelji /

Ubojstvo u Njemačkoj. Policija uhitila 17-godišnjeg mladića. Ubio oca?

Kolegica iz razreda posvjedočila je kako su osumnjičeni dječaci više puta Wanga zaključali u šupu. "Jednom je napisao poruku razredniku. Rekao je da ne želi na nastavu, da želi umrijeti", rekla je učenica. Wangova teta rekla je kako je dječak u posljednje vrijeme oklijevao ići u školu i da bi često od djeda tražio gotovinu. "Mislili smo da želi kupiti ukusnu hranu pa nismo previše razmišljali o tome", kaže teta koja pritom krivi i sebe jer nije primijetila znakove zlostavljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Iscurio snimak pokušaja ubojstva južnokorejskog političara. Napadač koji ga je izbo nožem nosio papirnatu krunu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo