Počinio niz prekršaja

UBOJICA NA SLOBODI: Nakon što je ubio dvije djevojke u BiH, pobjegao je u Srbiju

Mladić kojeg policija sumnjiči za smrt dviju djevojaka u Sarajevu uspio je pobjeći iz Bosne i Hrecgeovine i vjerojatno se skriva se u Srbiji, potvrdila je u utorak navečer sarajevska policija.

VOZAČ UBOJICA PROJURIO KROZ CRVENO SA 100 KM/H I PREGAZIO DVIJE STUDENTICE: ‘Bile su najbolje prijateljice i cimerice…’

Sanjin Sefić (25) koji je u divljačkoj vožnji u ponedjeljak navečer ubio Selmu Agić (21) i Editu Malkić (20) prešao je granicu između BiH i Srbije u utorak ujutro, rekao je Mevludin Halilović, jedan od šefova sarajevske policije.

TRAGEDIJA U BiH: Tri mlade osobe poginule u stravičnoj prometnoj nesreći

Njegova konferencija za novinare održavala se dok su stotine građana na mjestu tragedije prosvjedovale zbog nesigurnosti u gradu i tragične smrti djevojaka.

Za Sofićem je tijekom dana raspisana tjeralica o kojoj je informirana i granična policija, no osumnjičenik za teško kazneno djleo ipak je uspio napustiti zemlju preko službenog graničnog prijelaza Uvac.

Očevidom je utvrđeno da je Sefić prošao kroz crveno svjetlo na raskrižju i udario djevojke na obilježenom pješačkom prijelazu. Jedna je odmah poginula, a  druga je kasnije preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda.

Halilović je potvrdio kako je  policijskom provjerom utvrđeno je da je Sefić registriran kao osoba koja je počinila niz prometnih te prekršaja javnog reda i mira.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr