PROSTITUCIJA S BLAGOSLOVOM

SVEĆENIK-SVODNIK: Raskalašeni pop dogovara plaćeni seks s estradnim zvijezdama

U akciji razbijanja lanca elitne prostitucije u Republici Srpskoj, tamošnja je policija došla do saznanja da je važna karika u spomenutom lancu i jedan svećenik pravoslavne crkve.

Policija još provjerava autentičnost dobivenih informacija da je svećenik mušterijama dogovarao plaćeni seks s nekim estradnim zvijezdama. Izvor beogradskog Kurira tvrdi da su među štićenicama bludnog popa dvije poznate sestre, bivša misica, jedna folk-pjevačica te jedna dance-zvijezda iz 1990-tih.

Misice, zvjezdice, pjevaljke

Policija, navodno, osnovano sumnja da je svećenik ‘u paketu’ s dvjema sestrama iz tamošnjeg celebrity miljea podvodio jednu folk-pjevačicu poznatu po skandalima, a koja za velike honorare nastupa na crkvenim svetkovinama.

Pop nudi svojim klijentima i usluge popularne članice jedne dance-grupe iz 90-ih, ali i njezinog bivšeg dečka. Na popisu popa-svodnika nalazi i jedna bivša misica koja se s vremena na vrijeme pojavljuje u medijima, prenosi Mondo.rs.

ZABAVE, DROGE, ORGIJE Srpske manekenke se prodaju šeicima za Louis Vuitton torbu

Raspačavao drogu i podvodio dječake

Isti svećenik otprije je poznat policiji jer je svojedobno bio osumnjičen za preprodaju narkotika, ali i podvođenje maloljetnika jednom visokorangiranom duhovniku u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Poznat je i po tome što se voli družiti s mladima te da odbija obavljati liturgije ako je u crkvi prisutno manje od deset vjernika.

Upućeni tvrde kako voli noćne provode i da, uoči izlaska, običava obaviti nekoliko blagoslova kako bi namaknuo novac za provod. Omiljeni pjevač mu je turbo-folk zvijezda Džej.

SEKS-SKANDAL U CRKVI: Procurio kućni porno-film svećenika i ravnateljice vjerske škole

 

Povratak na Net.hr