SKRŠIO SE I U HRVATSKOJ

FACEBOOK SE SRUŠIO PA PODIGAO: Milijune korisnika diljem svijeta dočekala samo prazna stranica

Tijekom poslijepodneva došlo je do problema u radu Facebooka, no najpopularnija društvena mreža ponovno je dostupna korisnicima.

Mnogi koji su oko 17.30 sati po našem vremenu otišli na Fejs, zatekli su stranicu bez ikakvih sadržaja. Neki su pak izvijestili da im se učitavaju samo određene web-lokacije ili aplikacije, odnosno da im je Facebook normalno radio sve dok nisu pokušali nešto objaviti na njemu – tada bi se srušio, javlja Independent.

Nekim korisnicima na ekranima se pojavila informacija da će Facebook uskoro, točnije u roku od nekoliko sati ponovno biti u funkciji, a radi “nužnog održavanja”.

Britanski Mirror javio je da su se istodobno ‘srušili’ i Facebook i Instagram. Problemi su podjednako bili zabilježeni u SAD i Europi.

Problema s pritupom Facebooku imali su i korisnici u Hrvatskoj.

Pad Facebooka spremno su dočekali korisnici na drugim mrežama, pa je Twitter vrvio šalama na račun onih koji su privremenu nedostupnost Fejsa doživjeli kao jednu od većih tragedija u životu.

Padovi Facebooka nisu posebna novost i često se događaju, jedino variraju opsezi tih prekida na mreži zabilježen je prije otprilike dva tjedna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr