PRIJETILE MU PISTOLJEM Tri zene otele su i silovale muskarca, zatim pobjegle s njegovom spermom

Identican slucaj dogodio se i u juznoafrickoj provinciji Gauteng, gdje su zene takoder natjerale muskarce da popiju nepoznati napitak iz boce i ukrale njihovo sjeme, no zasad jos nitko nije uhicen.

Tri su zene silovale muskarca (33) iz Juznoafricke Republike te pobjegle s njegovim sjemenom, nakon sto su ga otele i natjerale da popije nepoznati napitak kako bi postigao erekciju, prenosi Daily Mail.

Zene su se vozile u crnom BMW-u i trazile od muskarca upute za smjer u gradu Port Elizabeth.

“Dok je bio zauzet dajuci im upute, jedna je zena izasla iz auta, uperila pistolj u njega i natjerala ga da sjedne na straznje sjediste”, izjavio je policajac Mncedi Mbombo.

Zene su ga zatim odvezle 500 kilometara dalje i milovale ga kako bi se uzbudio, no prestraseni muskarac nije mogao postici erekciju pa su ga zene natjerale da popije ‘nepoznati napitak’ od cega se ubrzo uzbudio. Nakon toga visestruko su ga silovale. Njegovu spermu spremile su u plasticnu vrecicu te stavile u prijenosni hladnjak.

Nesretnog muskarca neobicne kriminalke zatim su izbacile iz automobila, 500 kilometara dalje od mjesta gdje su ga otele, i pobjegle s ukradenom spermom.

“Ovo nas vrlo zbunjuje jer nikada prije nismo culi za ovako nesto. Muskarac je tijekom silovanja bio potpuno pri svijesti i jos je u stanju soka”, izjavio je Mbombo, dodavsi kako je policija pokrenula istragu silovanja.

Povratak na Net.hr