PREJEZIVO! / Ovu 24-godišnjakinju roditelji držali zaključanu 6 godina, nije im se dopao dečko

Zhan Qi iz Kine roditelji su držali zaključanu u trošnoj i prljavoj kućici i prema njoj su se brutalno ponašali, a samo zbog toga što im se nije svidio njezin dečko.

27.2.2015.
10:43
VOYO logo

U stravičnim uvjetima 24-godišnjakinja je živjela od 2009. nakon što su joj majka i otac zapovijedili da prekine sa svojim dečkom. Zaključali su je u trošnu kućicu te se prema njoj odnosili kao prema životinji.

Djevojka je nekoliko puta pokušala pobjeći, a roditelji su svima koji su pitali za njihovu kćer rekli da je ona mentalno bolesna i da je zatvorena za svoje dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roditelji su bili vrlo imućni i svima su zaprijetili da se ne miješaju

Jedan od mještanina iz Jinganga, kineske provincije Hubei je rekao da su joj roditelji bili vrlo imućni i svima su rekli da se ne miješaju.

On se odselio i kada je dolazio u posjet posjetio je djevojku, pa je unatoč prijetnjama objavio njene footografije na internetu jer lokalne vlasti nisu željele ništa učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na fotografijama koje su objavljene vidi se mlada djevojka, oko koje je hrpa smeća i otpadaka od hrane, a ona leži na slami. Djevojka je bila pothranjena.

Policija sada istražuje cijeli slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo