KAKAV UŽAS

OBRANA BEOGRAĐANKE OPTUŽENE ZA UBOJSTVO KĆERI: ‘Bebu sam dala dilerici, zaista ne znam kako je umrla’

U Beogradu je počelo suđenje 37-godišnjoj Tanji Lakić Mahud za ubojstvo svoje 8-mjesečne kćeri Anje metadonom. Anjino beživotno tijelo pronađeno je 30. rujna prošle godine u najlonskoj vrećici na terasi stana u Beogradu.

Tanja Lakić Mahmud je jučer počela iznositi svoju obranu u slučaju u kojem je se tereti za ubojstvo 8-mjesečne kćeri Anje. ‘Anja je imala metadonsku krizu odmah po rođenju jer sam ja, kad sam saznala da sam trudna, prešla na metadon’, rekla je o svom postupku skidanja s heroina.

Zbog suprugove nevjere i psihičkog zlostavljanja pala je u depresiju nakon čega je izgubila skrbništvo nad kćeri iz prvog braka, piše Blic.

OBOJE DROGIRANI: Nakon što je ubio djevojku Josipu, pripremio vreću da se riješi tijela

‘Dijete sam ostavila dilerici’

Govorila je i o dotičnoj Nataši koju je upoznala na liječenju, a od koje je kupovala speed i heroin. ‘Trebala sam se otići vidjeti sa starijom kćeri. Dijete sam ostavila Nataši. Znam da je to bilo glupo. Prethodno sam od nje kupila drogu od koje mi je bilo loše. Poslije toga se samo sjećam svoje mame kako mi upada u sobu i viče: ‘Tanja, što si to napravila?!’, ispričala je 37-godišnjakinja.

Njezina obrana tražila je od suda ukidanje pritvora, no sud je taj zahtjev odbio.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr