OGLAS

ČOVJEK IZMRCVAREN / Osoblje ZOO-a uočilo divlju mačku s cipelom u ustima: 'Razumna osoba ne bi skočila u jazbinu...'

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Nejasno je o kakvoj se velikoj mački radilo. Moguće je da se radi o tigru ili leopardu jer su oboje smješteni u zoološkom vrtu, iako su neki lokalni mediji objavili da se radi o tigru. Žrtva napada nije identificirana, a nejasno je kako je završila u nastambi za životinje

8.12.2023.
12:40
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

U pakistanskom zoološkom vrtu pronađeno je izmrcvareno tijelo čovjeka nakon što su čistačice uočile veliku divlju mačku s cipelom u ustima. Tijelo je pronađeno u srijedu u zoološkom vrtu Sherbagh u Bahawalpuru u provinciji Punjab, javlja The New York Post.

"Kada su čistili zoološki vrt i jazbine, pronašli su životinju kako drži cipelu u ustima", rekao je medijima Zaheer Anwar, visoki dužnosnik lokalne vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je kod osoblja izazvalo sumnju, a onda su pronašli tijelo unutar jazbine", dodao je. Nejasno je o kakvoj se velikoj mački radilo jer je Anwar nije precizirao. Moguće je da se radi o tigru ili leopardu jer su oboje smješteni u zoološkom vrtu, iako su neki lokalni mediji objavili da se radi o tigru. Žrtva napada nije identificirana, a nejasno je kako je završila u nastambi za životinje.

Image
užas u safari parku /

Lav usmrtio radnika (53) koji je godinama brinuo o njemu. Uprava ZOO-a: 'Ispričavamo se...'

Image
užas u safari parku /

Lav usmrtio radnika (53) koji je godinama brinuo o njemu. Uprava ZOO-a: 'Ispričavamo se...'

"Naša procjena je da se radi o luđaku jer razumna osoba ne bi skočila u jazbinu. Vidite da je jazbina osigurana. Iza jazbine su stepenice, možda je odatle skočio", dodao je Anwar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žrtvine noge bile su jako izgrizene, a činilo se da je tijelo u jazbini nekoliko sati", rekao je Zafarullah, službenik spasilačke organizacije.

Forenzičari su pregledali tijelo te je ono poslano na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Preliminarno izvješće obdukcije obavljeno u bolnici Bahawal Victoria pokazalo je da su žrtvu rastrgale velike mačke. Također je navedeno da se muškarac pokušao obraniti, ali su ga životinje svladale. Zoološkim vrtom upravlja Odjel za divlje životinje Punjaba, a u njemu se nalaze, između ostalih životinja, lavovi, tigrovi i hijene u modernim ograđenim prostorima s jarcima, navodi se na njihovoj web stranici. Ulaznica za odrasle u zoološkom vrtu iznosi samo 18 centi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: U Zagrebu Zoološki i izvan Zoološkog vrta! U kvartovima divlje svinje, a u trgovini zmija: 'Idu li u šoping?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo