JEDAN JE MALOLJETAN

UŽAS NA BAZENU: Dvojica Afganistanaca pokušala silovati dvije djevojke

Opet uhićenja migranata na javnim bazenima u Europi. Ovaj put su u Njemačkoj uhićena dvojica Afganistanaca, jedan 34-godišnjak i jedan 14-godišnjak.

Oni su tijekom vikenda maltretirali dvije djevojke, 14-godišnjakinju i 18-godišnjakinju, kraj tobogana u  Arriba toplicama u  Norderstedt nedaleko od Hamburga.

‘KOD NAS TO RADE SAMO PROSTITUTKE’: Tečajevima migrantima i lecima pokušavaju spriječiti nova silovanja

Sedmorica napala pet školarki

Preplašene djevojke alarmirale su osiguranje na bazenu koji su zadržali dvojicu do dolaska policije. Obojica su uhićena zbog sumnje u seksualnu prisilu i  pokušaj silovanja. Zadržani su u pritvoru.

U lipnju 2014. godine grupa od sedam migranata napalo je pet školarki u dobi između 15 i 17 godine. Zgrabali su ih za grudi i stražnjicu a jednoj su potrgali kupaći kostim. To se dogodilo na istom mjestu, u toplicama u  Norderstedtu.

‘NE SMIJETE PIPKATI, TUĆI NI POTAPLJATI ŽENE’: Vlasti počele dijeliti crtane upute migrantima

Edukacija putem postera

U susjednoj Austriji Iračanin čeka suđenje za brutalno silovanje dječaka (10) na bazenu, u sobi za presvlačenje. Kazao je da je to učinio jer se nije dugo seksao.

U Njemačkoj se ne stišavaju dojmovi nakon novogodišnjeg masovnog seksualnog napadanja i pljačkanja žena na trgu u Kölnu. Napadača je tada bilo oko tisuću a zbog ogromnog broja počinitelja policija je bila nemoćna.

Njemačka je do sada potrošila stotine tisuća eura na postere raznih jezika kako bi dali do znanja da u toj zemlji moraju poštivati žene i djecu. Poseban je fokus te akcije na bazene gdje se educira migrante da ne zlostavljaju žene i djecu, pa čak i ako su oskudno odjeveni.

ZLOČIN: Azilant odslušao predavanje o tretiranju žena u Europi pa silovao djelatnicu Crvenog križa

NOVI JEZIVI DETALJI IZ KOELNA: Stranci su fizički priječili policajce da pomognu ženama

Povratak na Net.hr