HOROR U MOSKVI

DADILJA IZ PAKLA: Ovo je žena koja je djevojčici (4) odsjekla glavu i s njom hodala po ulici urlajući ‘Allahu Akbar’

Svijet je jučer šokirala žena koja je po Moskvi hodala s glavom djevojčice i uzvikivala “Alahu Akbar” i “Ja sam terorist”. Dadilja Gyulchekhra Bobokulova (38) ubila je 4-godišnju djevojčicu i odrezala joj glavu dok je njeno tijelo ostalo u krevetiću.

Bobokulova, majka troje djece, otkrila je kako su je na dan ubojstva “proganjali glasovi”, te da je bila bijesna jer je njen suprug odlučio živjeti s drugom ženom u Uzbekistanu dok je ona bila na radu u Rusiji. Odbila je njegovu ponudu da mu bude druga žena, javlja Daily Mail.

Prema drugoj teoriji, Bobokulovu je navodno jako razljutio dečko Tadžikistanac kojeg je upoznala u Moskvi.

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Žena s odsječenom glavom djeteta hodala po ulici i vikala ‘Allahu Akbar’

“Ona je saznala da je on zapravo bio u braku. To je bio šok za nju”, kazao je jedan izvor.

Sve priznala

Dadilja je surađivala s policijom te je oko ponoći, samo 16 sati nakon užasnog čina, odvedena do stana gdje se dogodilo ubojstvo te je priznala zločin.

Sama je pokazala blok gdje se nalazi zgrada te ulaz i stan u kojem je, kako izvori tvrde, prvo zadavila pa kuhinjskim nožem odrubila glavu djevojčici.

“Došla sam ovdje, skinula sam suknju i bacila je u smeće. Obukla sam odjeću koju nosimo dok molimo. Glas u glavi mi je rekao da to učinim”, kazala je dadilja.

Dadilja je živjela kod obitelji djevojčice, i kako je kazao jedan izvor za novine Komsomolskaya Pravda, gotovo je postala član obitelj. Kako izvor navodi, sve se promijenilo kada je saznala da je njen dečko zapravo oženjen.

untitled_censored

Zbog interneta zanemarivala djevojčicu

Nakon toga Bobokulova se udaljila od svih te je postala tiha i pobožna.

“Puno je vremena provodila na internetu, pratila je društvene mreže i pisala”, kazao je izvor i dodao da obitelj nije mogla ništa razumjeti jer nije pisala na ruskom. Također, navode da je postala vrlo pobožna te je dosta vremena provodila u molitvi.

Zbog učestalog korištenja interneta obitelj je odlučila razgovarati s dadiljom, jer ona nije više brinula za malu Nastyu. Čak su i ukinuli internet, no ona ga je ponovno uspjela uključiti.

“Odlučili su se pronaći novu dadilju”, kazao je izvor blizak obitelji i dodao: “Možda bi uskoro imali novu dadilju. Tko je mogao pretpostaviti da će se to dogoditi?”.

Ruska sigurnosna služba provjerila je dadilju i nije pronašala nikakvu povezanost s teroristima.

Povratak na Net.hr