ISKAZI ČAK PET ŽENA

NOVE ŠOKANTNE OPTUŽBE: ‘Trump me uhvatio za grudi i stražnjicu. Bio je poput hobotnice, njegove su ruke bile posvuda!’

Prošlog tjedna u javnosti su se pojavile snimke u kojima je Donald Trump vrlo vulgarno govorio o ženama. Tako je za televizijsku voditeljicu Nancy O’Dell rekao da je “navalio na nju kao na kuju”, dok je čak i za vlastitu kćer Ivanku rekao da je “dobra pi***”.

‘NAVALIO SAM NA NJU KAO NA KUJU, ALI NISAM USPIO’: Procurio sramotni Trumpov video, pljušte pozivi da se povuče iz kampanje

Republikanski kandidat za američkog predsjednika SAD-a suočava se s novih optužbama, ovaj put o nedoličnom ponašanju prema ženama, o čemu su za The New York Times u srijedu svjedočile dvije žene, a još tri su se oglasile o drugim medijima.

Navode dviju žena, koje su Trumpa optužile za neprimjereno diranje, njegov je glasnogovornik nazvao izmišljotinom, no to bi moglo dodatno naštetiti Trumpovoj kampanji nekoliko tjedana uoči predsjedničkih izbora, koji će se održati 8. studenoga.

Dirao joj grudi u zrakoplovu

IZ ZLA NA GORE: Iskopana snimka u kojoj Trump komentira grudi i guzu vlastite kćeri

Jedna od žena, Jessica Leeds, ispričala je kako ju je Trump uhvatio za grudi i pokušao staviti ruku pod suknju tijekom leta za New York 1980. godine, dok je druga žena, Rachel Crooks, opisala kako ju je Trump 2005. poljubio u usta kod dizala u Trump Toweru na Manhattanu, gdje je radila kao recepcionarka u tvrtki za nekretnine.

“Bio je poput hobotnice, njegove su ruke bile posvuda. Bio je to, zapravo, napad na mene”, rekla je Leeds, dodavši da je morala pobjeći na drugi kraj zrakoplova kako bi se spasila od Trumpova nasrtaja.

I Rachel Crooks se s velikom nelagodom prisjeća iskustva s Trumpom.

Rachel Crooks (desno)
Rachel Crooks (desno)

“Bilo je to tako neprimjereno, bila sam vrlo uzrujana zbog toga što je on mislio da sam toliko beznačajna da mi to može tek tako napraviti”, rekla je Crooks koju Trump, navodno, nije želio pustiti van iz dizala. Prvo ju je ljubio u obraze, a zatim i u usta.

‘ON JE SVINJA, IDIOT I SRAMOTA ZA DRŽAVU’: De Niro rekao što misli o Donaldu Trumpu – i nije štedio uvrede

Iz Trumpova stožera zanijekali su te tvrdnje rekavši kako je cijeli članak fikcija, te da je The New York Times objavio klevete koje poprimaju osobine koordiniranog atentata na Trumpa.

Još tri žene su optužile Trumpa za seksualno uznemiravanje.

Uhvatio ju za stražnjicu

Mindy McGillivray potvrdila je Palm Beach Postu da ju je Trump uhvatio za stražnjicu dok je pomagala fotografu Kenu Davidoffu koji je snimao koncert na Trumpovom imanju u Mar-a-Lagu u siječnju 2003.

“Osjetila sam da me nešto dira i gurka po stražnjici. U prvi mah pomislila sam da je to Kenova torba s kamerom, no onda sam se okrenula i vidjela da je to Donald, koji je brzo skrenuo pogled i odmaknuo se.

O Trumpovu neprimjerenom ponašanju svjedočila je i novinarka časopisa People, Natasha Stoynoff, koja je u prosincu 2005. radila intervju s Trumpom i njegovom suprugom Melanijom.

“Napravili smo kratku stanku kako bi se Melania, koja je bila u visokom stupnju trudnoće, otišla malo odmoriti i presvući. Donald me pozvao da mi pokaže njihovu vilu, a posebice jednu golemu sobu. No, čim smo tamo ušli on je zalupio vrata za nama, stisnuo me uza zid i gurnuo mi svoj jezik u grlo. Srećom, u sobu je tada ušao Trumpov batler i spasio me”, rekla je Stoynoff.

Natasha Stoynoff
Natasha Stoynoff

No, ni tu nije kraj optužbama na račun Donalda Trumpa. Cassandra Searles, Miss Washingtona iz 2013.  godine, podijelila je na Facebooku fotografije ostalih sudionica tog natjecanja ustvrdivši da ih je Trump, inače vlasnik licencije tog izbora,  tada tretirao “kao stoku”.

“Sjećate li se kad nas je na predstavljanju jedan tip tretirao kao stoku jer ga nismo gledale u oči. Sjećate li se kako nas je postrojavao kako bi imao što bolji pogled na ‘svoje vlasništvo’? Oh, zaboravila sam spomenuti da je taj tip sada republikanski kandidat za predsjednika SAD-a”, napisala je u statusu Searles, dodavši kasnije da ju je u to vrijeme Trump stalno lovio za stražnjicu, a pozivao ju je i u svoju sobu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr