TO JE PRAVI KULT LIČNOSTI / Tip u odijelu udijelio političku lekciju građevinarima, pa onda uvježbavao pljesak za Vučića

Nakon političke lekcije o zdravstvenom sustavu u Srbiji, muškarac je radnicima naložio da zaplješću

5.8.2021.
13:56
Screenshot: Twitter/Kuke i motike
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na društvenim mrežama se pojavila bizarna snimka, koja potvrđuje njegovanje ogromnog kulta ličnosti predsjednika Aleksandra Vučića u Srbiji. Snimka je navodno nastala prije posjeta Vučića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara gradilištu Kliničkog centra Srbije. Na snimci se vidi kako radnici uvježbavaju pozdrav gostima.

"To je jedan od pet najvećih klinička centra u svijetu, ne u Srbiji ili Balkanu ili nekoj tamo Europi, već u svijetu. Što da vam kažem o srpskom zdravstvu? Spasio ga je Zlatibor Lončar. Mi ćemo njih ovako pozdraviti kad budu ovdje, ja ću početi pljeskati, a onda i vi", objasnio je muškarac u sivom odijelu radnicima koji su potom na njegov zahtjev počeli pljeskati.

Vučić je, pak, za Novu.rs rekao da ne zna ništa o snimci, niti o tome što su radnici radili prije nego što je došao. Ustvrdio je da je na njemu bilo samo da im "pruži ruku, pita kako preživljavaju vrućine, kao i da li rade naporno i mogu li završiti sve u roku."

"Ja to ne znam, ali ja da napadam radnike zbog toga neću, kao ni zbog bilo čega drugog. Vidim da vas to muči i mori gdje god da dobijem aplauze, što ćete, vama sigurno aplaudiraju spontano, a meni samo namješteno. Ako će to vam to pomoći da mislite o sebi još malo bolje i ljepše. Nemam pojma ni što su radili radnici, niti sam to od njih očekivao. Nisu mi potrebni aplauzi. Na svaku vašu riječ svakodnevno mogu skupiti, gdje god da se pojavim, tisuću, pet, deset, pedeset, pa i sto tisuća ljudi. To ne radim nikada, jer to bi bilo neodgovorno", naglasio je Vučić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali