VEĆ TRAŽE PROMJENU

‘MICHELLE, TI SI NAM JEDINA NADA’: Obamina supruga kandidirat će se na izborima 2020. godine?

Pobjeda republikanskog kandidata Donalda Trumpa rastužila je mnoge Amerikance koji su vjerovali kako je njihova zemlja spremna da upravljačko kormilo preuzme žena.

Mnogi su vjerovali da će bivša državna tajnica, demokratska kandidatkinja za predsjednicu Hillary Clinton pobijediti na izborima, no to se ipak nije dogodilo.

U tijesnoj utrci pobjedu je odnio republikanski kandidat Donald Trump. I dok neki tuguju jer na čelo Sjedinjenih Američkih Država nije došla žena, drugi, koji su do jučer podržavali Clinton, danas su okrenuli ploču, piše Telegraph.

Poziv prvoj dami

Započeli su s kritiziranjem republikanske kandidatkinje, a kako bi ostvarili svoju želju da SAD-om zavrada ženska ruka, društvenim se mrežama počela širiti podrška još uvijek aktualnoj prvoj dami SAD-a, Michelle Obama.

Prvu damu, suprugu trenutnog predsjendika Baracka Obame, javnost izuzetno voli, a u narodu je toliko popularna da se već sada javila inicijativa da se kandidira za predsjednicu SAD-a na sljedećim izborima koji će biti 2020. godine.

Pod heštegom #Michelle2020 svi koji podržavaju ovu inicijativu zatrpavaju društvene mreže te pozivaju gospođu Obama da se odazove pozivu te da ‘popravi situaciju’.

Jedina nada za Ameriku

Neopisiva želja da 2020. dođe što prije

Uvjereni u njezinu pobjedu bez kampanje

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr