MAJKA IZ SAD-A U ŠOKU: / 'Na internetu se prodaje lutka za seks koja izgleda kao fotografija moje osmogodišnje kćeri!'

Seks lutka prodavala se na Amazonu po cijeni od 420 funti te je opisana kao 'visokokvalitetna seks lutka u obliku lutke za muškarce'

5.9.2020.
18:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna je majka s Floride, koja se javila Dječjoj spasilačkoj koaliciji kao Terri, ostala u šoku nakon što je vidjela da se fotografija njezine malene kćeri koristila za stvaranje lutke za seks. Ta lutka prodana je na Amazonu. Majka je rekla da je za lutku saznala nakon što ju je o tome obavijestio prijatelj te rekao da postoji lutka za seks koja izgleda kao njezina 8-godišnja kćer Kat, prenosi Mirror.

Seks lutka prodavala se na Amazonu po cijeni od 420 funti te je opisana kao "visokokvalitetna seks lutka u obliku lutke za muškarce". Terri je za Dječju spasilačku koaliciju rekla da je lutka nastala po uzoru na njezinu kćer Kat koju je ona objavila na Facebooku. Nakon što je vidjela fotografije lutke, kaže majka, počela je nekontrolirano plakati.

"Nisam mogla zamisliti da će neki bolesnik upotrijebiti fotografiju moje kćeri kako bi stvorio nešto tako ružno i zlo da bi ga pedofili koristili za zlostavljanje", komentirala je šokirana majka.

Lutka je u međuvremenu uklonjena s Amazona. Snimke zaslona proizvoda otkrivaju da je jedna mušterija napisala recenziju: "Dobra roba u ovo doba". Terri je kazala da je užasnuta činjenicom što se lutka prodavala na Amazonu, koji i ona sama koristi i to za kupovinu proizvoda za svoju kćer.

Fotografija Kati na Facebooku, po kojoj je nastala odvratna lutka, objavljena je u grupi u kojoj Terri izvještava o novostima o kćerinu stanju jer ona boluje od uobičajene varijabilne imunološke manjkavosti. Amazon je u svojoj izjavi u vezi ovog slučaja napisao: "Svi se prodavači moraju ridržavati naših prodajnih smjernica, a oni koji to ne učine bit će podložni radnjama, uključujući potencijalno uklanjanje njihovog računa. Proizvod je uklonjen".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali