ŠTO REĆI...?

KRVOLOČNA RAČUNOVOTKINJA: ‘Svim hejterima – ostanite s nama, dat ćemo vam još razloga da pi…te!’

Sabrina Corgatelli, računovotkinja sa sveučilišta iz grada McCammon u državi Idaho, solidarizirala se s kolegom lovcem zubarom Walterom Palmerom koji je ustrijelio lava Cecila te javno i ponosno objavila fotografije sa svojim ulovom na svom facebook profilu.

Ponosno je pozirala pored nekolicine divljači a posebno je naljutila javnost pozirajući kraj mrtve žirafe čiji je vrat omotala oko sebe.

Ispod te fotografije napisala je: “Ova je divna stara žirafa. Tako nevjerojatna životnja! Ne mogu biti sretnija!” i dodala da “nikad neće zaboraviti osjećaj nakon što ga je dobila”.

Očekivano, komentatori su se obrušili na nju nazivajući je smećem i lošim lovcem jer je žirafa zapravo spora i bezopasna životnja.

Gađa žirafe, antilope, gnue i svinje

Corgatelli na fotografijama pozira u ružičastoj opremi, s manikiranim noktima te redovito obavještava javnost o svom kretanju po Nacionalnom parku Kruger u Južnoj Africi, piše Daily mail. Kao pravi entuzijast, fotografira se pored svog ulova. Slikala se i pored mrtvog lava kojeg je, prema svemu sudeći, ubio njen dečko.

Sabrina Corgatelli na svom facebook profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa mrtvom bradavičastom svinjom.
Sabrina Corgatelli na svom facebook profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s mrtvom bradavičastom svinjom.Foto: facebook screenshot

Prema pisanju Daily Maila, čini se da prefrira žirafe, antilope, gnue i bradavičaste svinje.

Svima koji su negativno komentirali njen hobi poručila je: “Svim hejterima, ovo je za vas! Želim vam ugodan dan!”

Komentar je bio popraćen fotografijom Leonarda DiCaprija u filmu Veliki Gatsby, ispod koje piše: “Svim hejterima – ostanite s nama, dat ćemo vam još razloga da pi…te!”, piše Daily Mail.

Inače, lovljenje žirafa potpuno je legalno u Južnoj Africi, Namibiji i Zimbabveu. Naknade za ubijenu životnju penju se i do 15 tisuća dolara. Broj stanovnika u tim zemljama raste dok broj žirafa pada. Zbog ubojstva lava Cecila u Zimbabveu je trenutno obustavljen lov na lavove, leoparde i slonove, ali lov na žirafe je dozvoljen.

Povratak na Net.hr