SVE ŠTO ŽELIM JE...

JOŠ SE NISU NI RAZVILE: Srpske tinejdžerke od Djeda Mraza žele veće grudi i napumpane usne

Neki žele mobitele, neki putovanje, neki pak čarape i tople pidžame, no sve veći broj srpskih tinejdžerki svoje želje za blagdanska darivanja usmjerava na plastičnu kirurgiju.

Tinejdžerke u Srbiju masovno od svojih roditelja za predstojeće praznike, umjesto skupocjene odjeće traže – nove grudi. Prema pisanju Telegrafa, tek punoljetne djevojke, koje se u mnogim slučajevima tjelesno nisu ni razvile u potpunosti, dolaze u klinike za plastičnu kirurgiju prije praznika kad su u takvim klinikama veliki popusti.

Nekima operacije financiraju roditelji, a neke već godinama štede od džeparca kako bi se počastile većim grudima ili/ punijim usnama.

Otimaju se za termine

‘U posljednje vrijeme vlada nevjerojatna pomama za ugradnjom silikona pred Novu godinu. Djevojke se otimaju za termine jer je u, uz poklone i popuste, ovo najpovoljniji termin za odmaranje nakon zahvata’, kaže Ana Miholjčić, direktorica klinike ‘Analajf’.

Tinejdžerki koje žele veće grudi ili punije usne, sve je više. ‘Neki dan nam je došla djevojčica u pratnji majke da poveća grudi i tako se obraduje za praznike, a mi smo joj kao dodatni poklon blago povećali usne, Njenoj sreći nije bilo kraja, a to za nas nema cijenu’, dodaje dr. Miholjčić.

Cjenik niži pred praznike

Djevojke se, osim zahvata na grudima i usnama, odlučuju i za liposukciju i korekciju nosa. Cijena zahvata na grudima u Srbiji iznosi 2000-3500 eura, za korekciju nosa 1200-1800 eura, a usana 250-500 eura. Çijene za liposukciju se kreću od 2000-3000 eura, a facelifting 3000-4000 eura.

Povratak na Net.hr