MISTERIJ KOJI JE POTRESAO SVIJET / Je li ova žena nestala Madeleine McCann? Predala je uzorke DNK na analizu i podijelila navodne dokaze

Image
Foto: Profimedia/Instagram

Julia Wendell, Poljakinja koja misli da bi mogla biti Madeleine McCann, poslala je tri uzorka DNK na forenzičku analizu, kao i genetski test kako bi se utvrdilo njezino podrijetlo

13.3.2023.
12:55
Profimedia/Instagram
VOYO logo

Poljakinja koja misli da bi mogla biti Madeleine McCann navodno je predala uzorke DNK koji bi mogli dokazati je li upravo ona nestala djevojka, piše Daily Star.

Julia Wendell (21) trenutno živi u Kaliforniji nakon što je otišla iz svoje domovine zbog prijetnji smrću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postala je viralna na Instagramu nakon što je podijelila navodne "dokaze" koji pokazuju da je ona Madeleine, djevojka iz Leicestershirea koja je nestala tijekom obiteljskog odmora u Portugalu 2007.

Julijine tvrdnje istražuje privatna detektivka i samozvani medij dr. Fia Johansson, koja je s njom u sigurnoj kući u Kaliforniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SUGERIRAO DA SU I ONI UMIJEŠANI /

Roditelji Madeleine McCann izgubili tužbu protiv policajca koji je vodio istragu, tvrde da ih je oklevetao

Image
SUGERIRAO DA SU I ONI UMIJEŠANI /

Roditelji Madeleine McCann izgubili tužbu protiv policajca koji je vodio istragu, tvrde da ih je oklevetao

Trgovina ljudima

Govoreći za RadarOnline, dr. Johansson je rekla da je Julia poslala tri uzorka DNK na forenzičku analizu, kao i genetski test za utvrđivanje njezinog podrijetla (nešto slično 23andMe).

"Ako rezultati pokažu da je Britanka ili iz tog područja, nastavit ćemo istragu o Madeleine McCann i razgovarati s detektivima u Portugalu", rekla je dr. Johansson. "Sada imamo puno dokaza koji pokazuju da je Julia definitivno prodana u Poljskoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Julijina obitelj u Poljskoj demantirala je njezine tvrdnje. Prema riječima dr. Johansson, njezini mama i tata također su blokirali Julijin broj i odbijaju napraviti vlastiti DNK test.

Privatna detektivka i njezin tim bili su u Wroclawu (gradu u kojem je Julia navodno odrasla) gdje je rekla da nisu pronašli Julijine bolničke kartone za prvih pet godina njezina života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Julia je tvrdila da se ne sjeća velikog dijela svog djetinjstva i da je roditelji ili braća i sestre nikada nisu tretirali kao dio obitelji. Također je rekla da ju je zlostavljao njemački pedofil koji je nalikovao nekadašnjem osumnjičeniku za Madeleinein nestanak. Navodno je u kući starijeg rođaka pronašla obiteljsku fotografiju tog čovjeka.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo