PRIMAO JE MITO?

IZRAELSKI PREMIJER SUOČEN S OPTUŽBAMA ZA KORUPCIJU: ‘Nedužan sam, nastavit ću odgovorno voditi Izrael’

Izraelska policija preporučila je državnom odvjetniku da se protiv premijera Benjamina Netanyahua podigne optužnica za dva odvojena slučaja davanja mita

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu potvrdio je u utorak u televizijskom obraćanju da je policija preporučila da se protiv njega podigne optužnica zbog korupcije, ali je naglasio da je nedužan.

“Te preporuke nemaju nikakvu pravnu težinu u jednoj demokratskoj zemlji”, rekao je Benjamin Netanyahu i odbacio sve optužbe policije koja je preporučila izraelskom pravosuđu da ispita ulogu premijera u dvije korupcijske afere, nakon dvije godine istraga.

MITO ILI POKLONI? Policija ispituje izraelskog premijera zbog darova vrijednih na stotine tisuća dolara

Nije dužan podnijeti ostavku

Premijer je rekao da će i dalje obnašati svoju funkciju. “Nastavit ću voditi Izrael odgovorno i odano”, poručio je.

Izraelska policija preporučila je državnom odvjetniku da se protiv premijera podigne optužnica za dva odvojena slučaja davanja mita. Konačna odluka hoće li protiv premijera biti podignuta optužnica doći će iz ureda državnog odvjetnika. Ministar pravosuđa Ayelet Shaked rekao je da premijer protiv kojeg se podigne optužnica nije dužan podnijeti ostavku.

SIN IZRAELSKOG PREMIJERA RAZOTKRIO OCA PRED STRIPTIZ KLUBOM: ‘Čovječe, moj stari je sredio za vas posao od 20 milijardi dolara…’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr