POSTOJI SNIMKA

INAČE ČUVA OVCE: Pastir snimljen kako se seksa s magarcem

Talijanska udruga za zaštitu prava životinja Animalisti Italiani objavila je snimku najvjerojatnije seksualnog zlostavljanja magarca u Rimu.

“Policija nam je javila da su pokrenuli istragu seksualnog zlostavljanja magarca”, kazao je predsjednik udruge Pier Paolo Cirillo rimskom dnevniku Il Messaggero.

Nude smještaj za životinju

Navodni počinitelj je srednjovječni muškarac koji je čuvao stado ovaca u rimskom Caffarella parku. U parku inače prodaje sir od ovčjeg mlijeka, ali sada mu poslovanje pregledava inspekcija.

Za sada niti jedna životinja nije oduzeta pastiru no udruga za zaštitu životinja ponudila se da pronađe novi dom za zlostavljanog magarca.

“Rekli smo policiji da bi mogli skloniti životinju na jednu od naših oaza gdje žive druge spašene životinje”, kaže Crillo.

Svi klinci u selu seksaju se s magarcima, to je kod njih posve normalno

Sudovi u pravilu kažnjavaju sodomiju

Ukoliko se pokaže da je zlostavljao životinju, pastiru prijeti kazna za zlostavljanje životinja i sodomiju.

Zakoni o sodomiji, odnosno zoofiliji variraju diljem svijeta. U Italiji sodomija nije izričito zakonom zabranjena no sudovi su je kažnjavali. Na primjer, 2012. godine sud je osudio muškarca na šest mjeseci jer je tjerao svog psa da se seksa sa ženom, piše the Local.

Neke europske zemlje nisu je proglasile protuzakonitom, poput Finske i Rumunjske.

VAN KONTROLE: Poševio magaricu pa molio suca da ga pošalje u zatvor

Povratak na Net.hr