još ima dobrih ljudi

DOBRO SRCE: Policajac platio račun nezaposlenoj majci uhvaćenoj u krađi pelena

Nezaposlena udovica šestero djece iz Kanzasa Sarah Robinson uhvaćena je u Walmartu u krađi pelena za svoju dvogodišnju kćer. Žena je briznula u plač kada je osoblje Walmarta pozvalo policiju, ali ni slutila nije da će na poziv stići Mark Engravalle, koji je i sam otac obitelji. Policajac meka srca sažalio se nad udovicom te platio 300 dolara za sve artikle koje je pokušala ukrasti u poznatom trgovačkom lancu.

Podmirio je račun za pelene, odjeću i cipele koje je majka pokušala ukrasti. Čak je velikodušno potaknuo svako dijete da samo odabere model cipela.

Nakon što je dobio poziv od djelatnika trgovine, Engravalle je postupio profesionalno – sastavio je zapisnik i prijavu, izvijestili su lokalni mediji.

Stanovnici nude pomoć

Ipak, bio je dirnut sudbinom žene koja sa svojojm djecom živi u automobilu i nema dovoljno novaca za osnovne potrebe. Mediji pišu da je njen supruga poginuo 2012 godine. Žena je ubrzo ostala bez kuće no ne želi se obratiti socijalnoj službi u strahu da joj ne oduzme djecu.

Nakon što je priča dospjela u mediji, mnogi stanovnici Kanzasa ponudili su pomoć. Između ostalog, žena je dobila privremeni smještaj.

Povratak na Net.hr