Troje uhićenih / Dječak nije znao citirati Bibliju: Tukli su ga, mučili, a na kraju ga živog zakopali u snijegu

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell/@ZczZzcz/Twitter

Ethan je umro od hipotermije, a imao je i teške tjelesne ozlijede

5.2.2019.
16:34
Patrik Macek/Pixsell/@ZczZzcz/Twitter
VOYO logo

Prošlo je godinu dana od kad je policija potigla optužnicu vezanu uz smrt sedmogodišnjeg dječaka kojeg su živog zakopali u snijegu. Sve kao dio kazne jer nije znao citirati 13 stihova iz Biblije.

Za smrt dječaka Ethana Hauschultz-a uhićeno je troje ljudi - Ethanovi skrbnici, ujak Timothy i njegova supruga Tina McKeever-Hauschultz i Timothyjev petnaestogodišnji sin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićen je i maloljetnik jer je satima gledao kako kažnjavaju dječaka i tukao ga je. Kasnije je to dovelo do smrti dječaka Ethana. 

Ethan je izdržavao kaznu

"Ethan je izdržavao kaznu koju je naredio Timothy. Kazna se sastojala od toga da Ethan nosi komad drveta, teškog gotovo koliko je bio i on sam. Sve to je nadgledao Timothyjev petnaestogodišnji sin", priopćila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom sat i pol vremena, 15-godišnjak je bezbroj puta udario Ethana. Bacao ga je na zemlju, gurao drvo uzduž njegovih prsa, stajao je na njegovom tijelu i glavi, dok je Ethanovo lice bilo u snijegu. Kasnije ga je potpuno zakopao u snijeg. Timothy i Tina su na kraju odvezli Ethana u bolnicu, gdje su ga proglasili mrtvim", piše u izjavi Ureda šerifa.

Ethan je umro od hipotermije, a imao je i teške tjelesne ozlijede, uključujući ozlijede glave, prsa i abdomena i imao je napuknuto rebro, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokopali su ga u "mali snježni lijes"

Ujak Timothy optužen je za ubojstvo i protiv njega je podignuto još pet drugih optužnica. Njegova supruga Tina optužena je zbog spriječavanja nanošenja teških tjelesnih ozlijeda. 

Petnaestogodišnjak je optužen za ubojstvo prvog stupnja i za još šest drugih točaka optužnice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tinejdžer je u policiji izjavio da nije napravio ništa što bi prouzročilo tjelesne ozlijede Ethanu, ali je priznao da ga je gurnuo 100 puta. Priznao je i da je pokopao Ethana u "njegov mali snježni lijes", piše Independent.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo