Mladić osumnjičen za smrt manekenke na Fejsu priznao ubojstvo?

Policija u Novom Sadu traga za 25-godišnjim D.M. kojeg sumnjiče za ubojstvo 25-godišnje djevojke, inače poznate manekenke. Tijelo nesretne djevojke pronađeno je u stanu, a čini se da je nasmrt pretučena. Osoba koja se na Facebooku predstavlja imenom i prezimenom osumnjičenog priznala je ubojstvo.

Kako piše novosadski portal 021, tijelo 25-godišnje V. Č. pronađeno je sinoć u njenom stanu u Fruškogorskoj ulici, na podu spavaće sobe. Na tijelu su pronađene mnogobrojne ozljede, za koje se pretpostavlja da su nanesene tupim predmetom.

“Na tijelu su vidljive brojne ozljede, a dokazi s mjesta događaja ukazuju da se ubojstvo dogodilo jučer tijekom popodneva”, rekao je istražni sudac Višeg suda Miroslav Alimpić. Točan uzrok smrti bit će utvrđen u Zavodu za sudsku medicinu, gdje će biti obavljena obdukcija.

Priznao ubojstvo na Facebooku?

Portal 021 piše da je djevojka bila jedna od poznatijih foto-modela koja je svojevremeno radila i za brojne modne agencije i krasila naslovnice muških časopisa.

Novosadska policija u utorak je objavila fotografiju D. M. (25) kojeg sumnjiči za ubojstvo manekenke, te je zatražila od građana da im se jave ako imaju spoznaju o tome gdje se nalazi. Nakon toga osoba koja se na Facebooku nalazi pod tim imenom i prezimenom navodno je priznala ubojstvo te je uz psovke izrazila žaljenje obitelji nesretne djevojke, piše Blic. Telegraf, pak, piše kako je napisao i da će si oduzeti život kako bi bio s ubijenom djevojkom. Svet, pak, navodi kako je osumnjičeni prije mjesec i pol pušten iz zatvora.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr