Švajcarska turistkinja silovana pa prošetana kroz masu (FOTO)

Grupa od osam muškaraca napala bračni par u Indiji

Švajcarski bračni par koji je putovao biciklima i kampovao u indijskoj centralnoj državi Mađa Pradeš napala je i motkama brutalno pretukla grupa od osam muškaraca, koji su nakon toga savladali muža i pred njim silovali ženu, pokrali sve vrednije stvari koje su turisti posedovali i pobegli.

Kada je potražila pomoć od policije, silovana žena (39) je doživela i novi šok. Umesto da bude diskretno odvedena na medicinski pregled, do policijskog vozila je “prošetana” kroz okupljeno mnoštvo, s peškirom prebačenim preko glave kako joj se ne bi videlo lice, dok su je dve policajke čvrsto držale za ruke i vukle, a foto-reporteri se gurali da je snime svojim kamerama.

Pregled je potvrdio da je zaista bila žrtva grupnog silovanja, a istraga je utvrdila da je pored fizičkog zlostavljanja švajcarski par pretrpeo i gubitak laptopa, mobilnog telefona i sume od oko 150 evra, koje su im nasilnici oduzeli, prenosi Beta.

Ovo je samo najnoviji u seriji slučajeva brutalnih grupnih silovanja u Indiji, koji u novije vreme privlače pažnju domaće i svetske javnosti i izazivaju gnev tamošnjeg stanovništva.

Uzrok gneva predstavljaju pre svega relativna indiferentnost policije i blage kazne za počinioce.

Povratak na Net.hr