NAJSTARIJI ZANAT

‘SEKSALA SE S VIŠE OD 2000 LJUDI’: Muškarci otkrili što znači biti u vezi s prostitutkom

Ako ste se ikada pitali kako je to biti u ljubavnoj vezi s prostitutkom, onda je skupina muškaraca, koja je putem društvenih mreža pokrenula raspravu na tu temu, odgovorila na sva vaša pitanja.

Nekolicina muškaraca putem društvene mreže Reddit pokrenula je raspravu na temu kakav je život kada postelju dijeliš s osobom čiji je posao prodaja vlastitog tijela.

Biti u ljubavnoj vezi s prostitutkom, kod nekih muškaraca, izaziva popriličnu dozu ljubomore, dok drugi tvrde kako žene koje se bave najstarijim zanatom na svijetu nisu ni po čemu drugačije od ostalih žena, prenosi The Sun.

MADAM I PROSTITUTKA PRIZNALE: ‘Policijski šef nas je štitio. Za to je svaki mjesec dobivao tisuću eura i besplatan seks’

Hoće li me prevariti?

Čitava rasprava započela je kada je jedan muškarac putem društvenih mreža otkrio da mu je izuzetno nelagodno zbog posla kojim se bavi njegova djevojka jer, kako je kazao, smatra da će ga na taj način prevariti. No, dodao je kako je seks s njom odličan. Iako nije zatražio nikakav savjet o toj temi, dobio je više nego je očekivao.

Sexy woman lying in backseat of car

Jedan od korisnika društvene mreže Reddit koji je kazao kako je u prošlosti hodao s prostitutkom iznio je svoje iskustvo.

‘Obično bi je pokupio s posla. Imali smo izuzetno zabavnu i odličnu vezu, bez ikakvih predrasuda prema poslu kojim se bavi. Shvatio sam da sve ovisi o nama samima, odnosno na koji način sami gledamo na seks i intimu. Za nas je intima bila druženje, iskazivanje emocija i dugi razgovori. Seksualni život bio je zabava i ugoda za oboje’, napisao je muškarac.

‘SASTOJCI SPERME DJELUJU POPUT ANTIDEPRESIVA’: Osam zanimljivih načina kako seks utječe na naš mozak

Potom je nastavio: ‘Jednom me upitala: smeta li ti što sam se seksala sa više od 2000 ljudi? Odgovor je bio negativan i to sam zaista osjećao. Znao sam što taj posao podrazumijeva, sve sam to vidio’.

Vjerne i pouzdane

Dodao je kako bi muškarci koji su u vezi s djevojkama koje se bave najstarijim zanatom trebali brinuti za njihovu sigurnost te to činiti iz pravih razloga. Dodao je i da varanje i prevara nemaju nikakve veze s poslom kojim se takve djevojke bave.

‘U većini slučajeva takve djevojke su daleko više vjernije i pouzdanije te u potpunosti razumiju svoje seksualne potrebe. S njima je nevjerojatno ugodno pričati o takvim temama. Takve djevojke svoju intimu cijene više od onih s kojima se spetljamo na jednu noć’, napisao je muškarac.

To je poput kuhanja ili trčanja

Drugi korisnik Reddita napisao je da djevojke koje prodaju svoje tijelo više brinu o higijeni i seksualnom zdravlju od prosječnih djevojaka.

‘Seks je aktivnost kao i svaka druga. Kao kuhanje ili trčanje. Ona joj pridaje nultu važnost, na vama je da učinite isto. Tada će vaša veza biti savršena’, napisao je jedan od korisnika.

‘Bio sam muška kurva, seks mi je postao ispušni ventil’

Još jedan muškarac posao prostitutke usporedio je sa svojim poslom prodavača.

‘Osmijeh je nešto što dajete kupcima kako bi bili sretni, većina će ih i kupiti nešto jer ste ljubazni prema njima, no to je posao nas prodavača. Isto tako seks je ono čime se ona bavi, njezin posao, to je nešto što ona mora raditi. Osobno nikada nisam imao želju nakon posla vratiti se u trgovinu samo da bi bio ljubazan prema kupcima. Tako neće ni ona’, napisao je jedan muškarac komentirajući pitanje hoće li prostitutka lakše prevariti svog muškarca.

Gotovo svi su zaključili kako osoba koja je ljubomorna i nesigurna nikako nije materijal za ljubavnu vezu s prostitutkom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr