IDEJE IZ RECESIJE / Ručak košta koliko želite platiti

Image

Vlasnica jednog restorana u Teksasu dosjetila se kako zadržati, ali i privući goste. Nudi im da u njenom restoranu jedu koliko žele te da na kraju plate koliko ih je volja.

25.3.2009.
12:42
VOYO logo

ARLINGTON - Mnogi Amerikanci već su se zbog recesije odrekli obroka u omiljenom restoranu. No, vlasnica jednog od njih ima drukčiji pristup. U svome restoranu odnedavno nudi neograničene porcije, a cijenu svakog obroka određuju gosti.

"Sve što tražimo je da nam plate poštenu cijenu kad završe s jelom. Ako vam se sviđa mislimo da ćete imati razumijevanja za naš trud", pojašnjava kuhar Nick Amorello.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako se otvorio, prije dva mjeseca, restoran je svaki dan pun. U njemu nema menija niti cjenika. Gosti sami biraju što će jesti u kojim kombinacijama. Većian namirnica je organskog porijekla i uzgojena je na lokalnim farmama.

Na kraju dobiju omotnicu u koju stave onoliki iznos koliki žele. Mogu platiti samo gotovinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da gosti ne iskorištavaju ponudu svjedoči i podatak da je prosječna cijena koju plate 8 dolara. To je čak za dolar više od cijena u drugim restoranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo