ARLINGTON - Mnogi Amerikanci već su se zbog recesije odrekli obroka u omiljenom restoranu. No, vlasnica jednog od njih ima drukčiji pristup. U svome restoranu odnedavno nudi neograničene porcije, a cijenu svakog obroka određuju gosti.
"Sve što tražimo je da nam plate poštenu cijenu kad završe s jelom. Ako vam se sviđa mislimo da ćete imati razumijevanja za naš trud", pojašnjava kuhar Nick Amorello.
Otkako se otvorio, prije dva mjeseca, restoran je svaki dan pun. U njemu nema menija niti cjenika. Gosti sami biraju što će jesti u kojim kombinacijama. Većian namirnica je organskog porijekla i uzgojena je na lokalnim farmama.
Na kraju dobiju omotnicu u koju stave onoliki iznos koliki žele. Mogu platiti samo gotovinom.
A da gosti ne iskorištavaju ponudu svjedoči i podatak da je prosječna cijena koju plate 8 dolara. To je čak za dolar više od cijena u drugim restoranima.