Prikazane kosti "Zemunca" koji je završio u gulašu (FOTO)

Milana Jurišića ubile, raskomadale i pojele njegove "kolege"

4.1.2013.
16:20
VOYO logo

Španska policija objavila je fotografije posmrtnih ostataka pripadnika "zemunskog klana" Milana Jurišića, kojeg su u Madridu brutalno ubile njegove "kolege" Sretko Kalinić i Luka Bojović.

Kosti su sve što je ostalo od Jurišića s obzirom da je, prema svedočenju "zemunca" Miloša Simovića, ostatak završio u gulašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simović je sudiji Fernandu Andreu Mereljesu do detalja opisao kako je Bojović pretukao Jurišića, isekao mu telo na komade, a zatim skuvao od njega gulaš.

- Rekli su mi da su napravili gulaš od Jurinih ostataka i da su ga pojeli. Odrali su mu kožu sa lica, zajedno sa kosom - rekao je Simović sudiji, a prenosi Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Sretko Kalinić, koji je učestvovao u ubistvu, potvrdio je Simovićeve reči.

- Jurišić je otišao u kupatilo da se istušira, a kada je izašao, Bojović je nasrnuo na njega i četiri ili pet puta ga udario čekićem po glavi. Krvi je bilo svuda, prskala je po zidovima. Telo je stavljeno na ćebe i odneto u kuhinju gde su ga isekli. Kada ga je isekao, Bojović je telo ostavio u frižideru. Bilo je već 11 sati uveče i nije želo da pravi buku i narušava kućni red - objasnio je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutradan se morbidna priča nastavila. Kalinić je kupio mašinu za mlevenje mesa, a Vladimir Milisavljević se ponudio da mu pomogne.

- Počeli smo da ga meljemo, ali mašina se pokvarila, jer je Jurišić imao metak u telu, pa se zaglavio. Morali smo da nabavimo drugu mašinu, pa smo nastavili sa poslom - opisao je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosti su prerezane testerom i bačene u reku Manzanares, gde ih je policija pronašla u martu prošle godine, skoro tri godine nakon zločina.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo