STRAVA U SESVETAMA

PREDATOR PRATIO DJEVOJČICU PA JE NAPAO U HAUSTORU: Susjedi ga prebili pa objavili njegovu fotografiju

Zagrebačka policija uhitila je 29-godišnjaka na području Sesveta kojeg sumnjiče za kazneno djelo zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina. Pedofil je dijete napao u stubištu, a uhvatili su ga susjedi, piše dnevnik.hr.

Uhićen je jučer oko 20 sati na području Sesveta, a policija ga i dalje obrađuje. S detaljima slučaja još uvijek ne izlaze u javnost.

Pedofila su na djelu uhvatili stanari zgrade te susjedi djevojčice koju je napao.

Susjedi spasili djevojčicu

‘Htjeli bismo pohvaliti susjede koji su pomogli u otkrivanju ovog kaznenog djela’, kazali su iz PU zagrebačke.

Kako navode građani, muškarac je djevojčicu pratio do ulaza u zgradu, a kad su se našli u haustoru, muškarac joj je rukom prekrio usta te je prisilo da siđe u podrum te joj prijetio ubojstvom. Djevojčica je u jednom trenutku ipak vrisnula, što je alarmiralo susjede koji su pretukli pedofila te pozvali policiju.

Žrtva je mlađa od osam godina

Dob djeteta policija ne želi otkriti, a nepotvrđene informacije govore da je riječ o djetetu mlađem od osam godina.

Na društvenim mrežama već se širi fotografija muškarca kojeg su susjedi snimili po dolasku policije. Informacije o tome došle su i do učitelja u obližnjoj osnovnoj školi koji također upozoravaju roditelje na pedofila.

Navodno je riječ o pedofilu koji je već uhićivan zbog sličnih kaznenih djela, no policija to još ne želi potvrditi, ali ni demantirati.

Tijekom poslijepodneva Facebookom je počela kružiti fotografija napasnika.

Povratak na Net.hr