Je li se kome pogodovalo? / Potraga donosi priču o velikom zabavnom parku u Delnicama koji je ujedinio poduzetnike i vijećnike različitih opcija

Image
Foto: RTL

Potraga istražuje sumnjiv natječaj za zapušteni disko klub u Delnicama, koji je zatvoren prije nego što se za njega uopće pročulo

10.3.2022.
20:00
RTL
VOYO logo

Najveći zabavni prostor na području Gorskog kotara. Tako Delničani opisuju disko klub Satir u kojemu su se nekad održavale lude zabave. No, disko je već četiri godine zatvoren, a lokalni poduzetnici bi ga htjeli preuzeti i ponovno pokrenuti.

Interesa ima. Ali natječaj, kako Delničani govore, kao da želi biti čim skriveniji od njih. Sumnjaju - ne slučajno. Jer obavijest o njegovu raspisivanju objavljena je u Glasu Slavonije. Koji se na širem delničkom području niti ne može kupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su, čekajući obavijest o natječaju, dočekali samo onu da je natječaj gotov i da će netko drugi prostor dobiti za smiješno mali novac. Naravno, sumnjaju na pogodovanje. Kako je to jedan disko klub uspio u ljutnji ujediniti i poduzetnike i vijećnike iz različitih političkih opcija, istražila je Marijana Čikić.

Više pogledajte u prilogu Potrage:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo