Postanite diplomirani kobasičar!

Ljubitelji kobasica u Njemačkoj već neko vrijeme mogu pohađati studij za pripremu omiljenog nacionalnog jela! A uče i koje pivo i glazba ide uz koju kobasicu.

19.8.2010.
13:23
VOYO logo

Studenti na Akademiji za pripremu kobasica, u Neumarktu, čiji je osnivač Norbert Wittman, poznati ljubitelj kobasica, uče kako pripremiti kobasice.

Tu su i diplomski kolegiji koji pokrivaju izradu senfova za kobasice, kombiniranje kobasica i vrsta piva te odabir glazbe koja najbolje odgovara određenoj vrsti kobasica.

Napredniji učenici mogu čak ići na majstorski tečaj izrade bavarske bijele kobasice, koja ima poseban status u Njemačkoj.

'Volim tu bijelu kobasicu i moram je jesti dva puta dnevno. Nedjelja je jedini dan kada ne jedem bijelu kobasicu', kaže Wittman i dodaje da se među studentima nalaze ljudi iz cijelog svijeta koji šire dobre vijesti o njemačkim kobasicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akademija za pripremu kobasica službeno je započela s radom 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
JARAK
NE PROPUSTI!
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
HOROR NA CESTI /

Pijani policajac autom pokosio pješakinju, teško je ozlijeđena