OVO JE BOLESNO ČAK I ZA ŠEŠELJA 'Polijem je benzinom pa kresnem'

Nakon što su navijači Hajduka prihvatili igru Vojislava Šešelja te na subotnjoj utakmici sa Splitom zapalili četničku zastavu i haaškom otpuženiku poručili ‘Umvi’, stigao je novi degutantan ispad najstupidnijeg javnog klauna ovih prostora.

Optuženi ratni zločinac jedva je, čini se, dočekao Torcidin potez te je na sam Uskrs na Twitteru odgovorio u svom stilu.

“Јučer na nogometnoj utakmici Hajduk-Split, paleći četničku zastavu, Torcida mi je poručila da umrem. Hoću, umrijet ću na Kolindi, od iscrpljenosti.”

U ponedjeljak je nastavio s uvredama na račun hrvatske predsjednice, ovoga puta još degutantnije i bolesnije nego prije.

”Ja ću i dalje da krešem Kolindu kao hrvatsku predsjednicu. Ustaše mogu zauzvrat da krešu Tomu Nikolića. Čak može dvaput Tomu za jednom Kolindu”, napisao je Šešelj uz dodatak koji više sliči na dijagnozu nego na Twitter-status.

”Na Kolindi sam već isprobao najbolji način zagrevanja. Polijem je benzinom pa kresnem. Kad mi Kolinda nije pri ruci, kresnem hrvatsku zastavu.”, napisao je Šešelj.

Povratak na Net.hr