FOTO: Ovaj stančić je živi dokaz da detalji čuda čine

Ovo je stan od 42 četvorna metra smješten na trgu Alamo u San Franciscu. Stan se iznajmljuje, a trenutna vlasnica odlično ga je uredila po vlastitim potrebama. Stan je učinila vrlo pristupačnim.

Iako je mali, jako je lijepo uređen. ‘Otkačeni’ detalji čine ga drugačijim od drugih, a sve zajedno izgleda jako usklađeno.

Stan je opremljen različitim zanimljivim stvarima. Ima tu komada s ‘buvljaka’, kao i raznih uspomena koje je Jessica, vlasnica stana, donijela s putovanja. Ovi je predmeti podsjećaju na njezinu obitelj i prijatelje, te pridonose da se osjeća kao kod svoje kuće.

Također voli kombinirati stilove, pa u njezinom stanu možemo naći stare komade namještaja kombinirane s modernim komadima. Osim što ima raznovrstan stil, stan je pun boja, oblika i raznih detalja koji daju ton prostoru i ističu dijelove namještaja.

I nacrt stana je zanimljiv. Dnevni boravak i spavaonica su zapravo jedan prostor. Kreativno su usklađeni, što ostavlja dojam harmoničnog prostora. Što više promatramo ovaj stan, postaje jasnije da savršeno odgovara potrebama njegove stanarke i dobar je primjer kako urediti stan prema vlastitom ukusu i osjećati se dobro u njemu.

Pogledajte fotogaleriju!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr