Otkrijte svaki svoj WOW trenutak

Olimpijske igre mnogo su više od sporta i natjecanja. One predstavljaju zajedništvo, prijateljstvo i pojedince koji sami sebi postavljaju izazove kako bi pronašli inspiraciju i postigli izvrsnost. Isto tako, Samsung želi korištenjem mobilnog telefona i ovim sponzorstvom povezati ljude diljem cijelog svijeta i pomoći im u otkrivanju vlastitih WOW trenutaka tijekom Olimpijskih igara.

Zimske olimpijske igre 2010. u Vancouveru imaju svoj službeni mobitel – Omnia II. Ipak, Samsung je globalni partner Olimpijskih igara na području opreme za bežične komunikacije.

Tijekom Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru Samsung će pružati najnapredniju i najbolju tehnologiju bežične komunikacije s poboljšanom dostupnosti. Omnia II zadovoljava sve potrebe korisnika koji žele sve – efikasnost na poslu, komunikaciju s bližnjima, zabavno multimedijalno iskustvo te stil u svakoj situaciji.

Samsung Omnia II nudi moćne multimedijalne mogućnosti u kombinaciji s Windows Mobile softverom koji je poznat i jednostavan za korištenje omogućujući korisnicima uživanje u svestranom mobitelu koji je pogodan i za rad i za privatnu komunikaciju te za zabavu.

Tema ovogodišnjih Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru je “otkrijte svaki svoj WOW trenutak”, a otkrivanje WOW trenutaka s mobitelom Omnia II je poput dječje igre.

Sustav Wireless Olympic Works (WOW) po prvi put će biti predstavljen na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru te predstavlja Samsungovu vlastitu platformu za bežičnu komunikaciju. Naime, putem aplikacije WOW možete redovno primati službene informacije s Igara, uključujući olimpijske novosti, rasporede natjecanja, rezultate i stanje na ljestvici s medaljama.

Također, tijekom posljednjih pet Olimpijskih igara, Olympic Rendezvous @ Samsung (OR@S) jedan je od vrhunaca Samsungove olimpijske kampanje te je do sada ugostio više od tri milijuna sportaša, navijača i gledatelja. Ovo „službeno mjesto za okupljanje sportaša i njihovih obitelji“ ponudit će opuštajući odmor od natjecanja uz zabavu uživo te najnoviju Samsungovu tehnologiju za bežičnu telekomunikaciju. U centru za gledatelje u sklopu OR@S biti će izloženi proizvodi naprednog dizajna i inovativne mobilne tehnologije.

I vi možete otkriti vaš WOW trenutak tako da sa Samsungovog službenog microsite-a namijenjenog Olimpijskim igrama, preuzmete i instalirate Samsungovu javnu WOW aplikaciju na svoj mobilni telefon. Aplikacija se može postaviti na sve Samsungove pametne telefone (smartphones).

Naše dobitnice Lea Baljak i Ivona Profeta bili su sretne ruke i osvojili su službeni mobitel Zimskih olimpijskih igara – Omnia II.

Ako to niste bili vi, ne brinite. Tijekom trajanja Zimskih olimpijskih igara Samsung će još jednom darovati dva mobitela Omnia II. No nećemo vam reći kad, stoga pažljivo pratite!

Povratak na Net.hr