U tvornicu je ugradena vrijedna nova, najsuvremenija svjetska tehnologija u proizvodnji cokolade, bombona i drugih konditorskih proizvoda, a u nju je iz postojecih prostora u Frankopanskoj ulici u Osijeku preslo i svih 350 zaposlenih radnika, pa ovih dana proizvodnja, u jos uvijek probnim uvjetima, sve vise raste.
''Sve faze preseljenja i starih pogona upravo su dovrsene i cjelokupna je proizvodnja pokrenuta na novoj lokaciji. Sada smo u novim uvjetima dobili mogucnosti za rast kvalitete i inovacija proizvoda te ulaska i u nove segmente konditorske industrije. Dobili smo efikasniju i moderniju suvremenu proizvodnju usuglasenu sa svim svjetskim standardima koji se trebaju postovati u prehrambenoj industriji. Proizvodnja nam je poslozena logicnije, procesi su postavljeni u kontinuitetu i na nacin koji ce osigurati najefikasnije iskoristenje potencijala novih kapaciteta'', rekao je za Glas Slavonije Mario Muller, direktor Kandita.
Rebranding dobrih starih proizvoda
Sa zadovoljstvom dodaje kako je do sada ucinjen i kompletan rebranding cjelokupnog proizvodnog asortimana, a osvojena proizvodnja i vise od stotinu novih proizvoda.
''U ovom trenutku najzanimljiviji podatak za nase citatelje je da na trziste upravo, sastavom i izgledom osvjezene, ulaze nase nove dvije Kandit cokolade za najmlade, ali koje ce sigurno i mnoge nase lojalne potrosace vratiti u mladost: Kandit Dado i Kandit Goga cokolade'', rekao je Muller.
http://www.glas-slavonije.hr/246478/7/Nova-Kanditova-tvornica-posluje-po-najvisim-svjetskim-standardima