KOD NJIH BI SADA SVI HTJELI RADITI / Jedna tvrtka u Hrvatskoj isplatit će svim svojim radnicima po 4000 kuna: 'Želimo ih motivirati'

Uz to, Aminess je svojim zaposlenicima trajno osigurao besplatan topli obrok

2.7.2021.
8:36
Davor Puklavec / PIXSELL

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada svojim će zaposlenicima isplatiti nagradu u iznosu od 4000 kuna za uspješan početak otvaranja turističke sezone te u znak zahvalnosti za iskazani trud i rad u protekloj izazovnoj 2020. godini, piše Poslovni dnevnik.

Nagrada će biti isplaćena svim stalnim zaposlenicima, ali i stalnim sezonskim radnicima te svim ostalim 'sezoncima' u Aminessovim objektima diljem obale.

Zaposlenicima trajno osigurali i topli obrok

Prvi dio novčane nagrade u iznosu od 2.000 kuna bit će im isplaćen s plaćom za srpanj, a preostali dio s plaćom za kolovoz. Usto, Aminess je svojim zaposlenicima trajno osigurao besplatan topli obrok.

"Zadovoljstvo zaposlenika i kvalitetni uvjeti rada naša su glavna motivacija, jer nam njihova profesionalnost, predanost i kreativnost omogućuju da snažno odgovorimo sve zahtjevnijem turističkom tržištu, pogotovo u ovom izazovnom periodu. Stoga smo ih odlučili dodatno nagraditi na početku ovogodišnje turističke sezone koja već sad bilježi dobre rezultate, kako bismo ih motivirali i dodatno poboljšali materijalne uvjete rada", kazala je Marina Perić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen