Play ponuda

TESLA STIŽE U HRVATSKU! / Američki gigant otvara predstavništvo u Zagrebu, objavili oglas za posao; evo kakve radnike traže

Image
Foto: Profimedia

Tesla je na svojim stranicama objavila oglas kojim traži kandidate za pozicije 'Tesla Advisor' i 'Sales & Delivery Manager' u predstavništvu koje namjerava otvoriti u Zagrebu

4.9.2020.
9:27
Profimedia
Play ponuda

Američki proizvođač električnih automobila, Tesla, otvara svoje predstavništvo u Hrvatskoj. Kako su naveli na svojoj stranici na kojoj nude poslove, "pripremaju se za uzbudljiv ulazak u Hrvatsku" te traže nekoliko budućih zaposlenika koji bi se priključili njihovu "novom timu u Zagrebu", piše Zimo.hr.

Traže kandidate za poziciju "Tesla Advisor" (svojevrsni savjetnik za odabir i kupnju Teslinih vozila) te za poziciju "Sales & Delivery Manager", odnosno voditelja tima predstavništva u Zagrebu.

Image
RIMCU STIŽE KONKURENCIJA NA DOMAĆEM TRŽIŠTU; Musk najavio širenje i na Hrvatsku: /

'Napokon ćemo učiniti Teslu ponosnim!''

Image
RIMCU STIŽE KONKURENCIJA NA DOMAĆEM TRŽIŠTU; Musk najavio širenje i na Hrvatsku: /

'Napokon ćemo učiniti Teslu ponosnim!''

Tesla se širi na istočnu Europu

Za sada nema podataka o tome kad bismo mogli ugledati Teslino predstavništvo u Zagrebu, no čini se kako bi to moglo biti u sljedećih nekoliko mjeseci.

Inače, osnivač Tesle, Elon Musk, u rujnu je prošle godine, odgovarajući na upit jednog korisnika na Twitteru "kada se može očekivati dolazak Tesle u Slovačku" odgovorio kako se nada da će Tesla početkom 2020. godine otvoriti predstavništva u Slovačkoj, Hrvatskoj, Srbiji i većini zemalja istočne Europe. No, očito je pandemija koronavirusa odgodila Muskove planove.

Play ponuda
Play ponuda