KONKRETNA SURADNJA: / Borovo kreće s izvozom obuće u Kanadu

Image
Foto: Facebook/Borovo

Prije godine dana, posredstvom kanadskog veleposlanstva, Borovo je stupilo u kontakt s kanadskim distributerom obuće Global Shoes Connection iz Vancouvera.

17.1.2016.
14:47
Facebook/Borovo
Play logo

Prepoznavši potencijale ove suradnje s obje strane, dogovorena je konkretna suradnja. Kako tvrde u Borovu, prva narudžba obuće spremna je za isporuku te će krenuti za Kanadu 15. veljače.

U ovoj pošiljci naći će se najdugovječniji brand Borova, platneno gumena tenisica koja osvaja poklonike svih dobnih skupina od 1976. godine, Startas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Startas, prvu narudžbu upotpunjuje i novi modni brand koji je u kratkom vremenskom roku osvojio srca mnogih modnih zaljubljenica u vječni model udobne cipele nosive u svim prilikama, My Ballerinas.

Kreativnost, fleksibilnost i nadasve stručnost vlastite proizvodnje i dizajnerskog tima utkani su u ovu obuću i opravdavaju odabir baš ovih modela.

I francuski veleposlanik Daniel Maksymiuk posjetio je Borovo na poziv predsjednika Uprave Gordana Kolundžića povodom početka ove suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Vjerujemo kako će Startas i My Ballerinas prenijeti samu misiju Borova – ručna izrada, hrvatska proizvodnja i upotreba prirodnih materijala, te tako pronaći svoje mjesto u modnim kombinacijama diljem Kanade. Borovo kao najveći i najstariji hrvatski proizvođač obuće ovime nastavlja izvoz na globalno tržište", navode u Borovu, piše SEEbiz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
BOROVO OPET IZVOZI /

Legendarne startasice šalju u Ameriku

shimmer fallback
BOROVO OPET IZVOZI /

Legendarne startasice šalju u Ameriku

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo