VIDEO: / Labuđe jezero 'smrznut' će Cibonu

Dvoranu Dražena Petrovića 21. siječnja očekuje ledeni spaktakl gdje će osamdesetak plesača i klizača St. Petersburg State Baletta izvesti jedno od najznačajnijijh djela svjetske glazbene scene

19.1.2010.
10:59
VOYO logo

Veličanstvena glazba romantičnog P. I. Čajkovskog ovaj put prilagođena je ledu, a izvodi je glasoviti St. Petersburg State Balett in Ice.

Ruski državni balet na ledu utemeljen je 1967. godine s programom umjetničkog i klasičnog ruskog baleta. St. Petersburg State Balett on Ice u svojem fundusu ima više od 800 kostima s kojima u cijelom svijetu očaravaju posjetitelje na klizalištima, kazalištima ili čak sportskim arenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga puta na ledu vidjet ćemo skupinu od osamdesetak plesača i klizača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koreograf ovoga bisera svjetske glazbene kulture na ledu je glasoviti Konstantin Rassadin, koji je svojedobno plesao s Rudolfom Nureyevim, Mikhailom Barislikihovim i Natalijom Dudinskayom.

Koreografija Labuđeg baleta na ledu stapa se u elemente atletskog umjetničkog klizanja s elementima klasičnog ruskog. Među plesačima je i bivša europska prvakinja Olga Ivanova te nekadašnji olimpijac Andrey Strogana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice po cijeni od 270 kuna za parter, 240 kuna za tribine te 600 kuna za VIP ložu možete kupiti na prodajnim mjestima Eventima i putem www.eventim.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo