'Tuđe pjesme, moji snovi' u Komediji

Kazalište Komedija i Aplauz Teatar pozivaju vas na nezaboravnu večer Dijamanti za Valentinovo. Proslavite dan ljubavi uz mjuzikl Tuđe pjesme, moji snovi redatelja Marka Jurage.

10.2.2010.
20:49
VOYO logo

Darujte sebi i svojim voljenima čarobnu poslasticu prepunu dijamantnih izvedbi pjesama iz najpoznatijih filmskih i kazališnih mjuzikla, oživljenih u predstavi koja slavi ljubav na već pomalo zaboravljeni način – romantično, s puno suza i smijeha, ljepote i čarolije.

Jer glazba se promijenila, moda se promijenila i ljudi su se promijenili, ali jedno se ne može promijeniti – a to je činjenica da lijepo ostaje lijepo, čarolija je uvijek čarobna, ljubav uvijek iznutra neodređeno škaklja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim valentinovske izvedbe u Kazalištu Komedija 14. veljače u 19.30 sati, predstavu u Komediji možete pogledati i u petak, 12. veljače u 19.30 te u subotu, 13. veljače u 18 sati.

Orkestrom kazališta Komedija ravna dirigent Krešimir Batinić, a u predstavi glume Dražen Bratulić, Lana Blaće, Danijela Pintarić i Ivan Đuričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazalište Komedija i Aplauz Teatar poklanjaju 10 besplatnih ulaznica parovima koji su proslavili zlatni pir, te besplatne ulaznice za sve parove koji su proslavili dijamantni pir.

Za sve druge posjetitelje Kazalište je pripremilo mali poklon dijamantnog sjaja. Jedan od dijamantnih parova koji će prisustvovati predstavi je i slavni karikaturist Otto Reisinger sa suprugom Pavicom, koji su 21. siječnja su proslavili 60 godina sretnoga braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo