Provirite kroz nova „Otvorena vrata“ (FOTO)

Dvadeset godina kasnije popularna serija dobija nastavak

11.3.2013.
17:49
VOYO logo

Glumica Vesna Trivalić obratila se novinarima na konferenciji održanoj 11. marta u prostorijama Kombank arene gde se već neko vreme snima nastavak popularne serije „Otvorena vrata“.

- Dobro došli u novi dom porodice Anđelić – Jakovljević. Dvadeset godina je malo da se nešto promeni, ali je dovoljno dugo da ništa ne bude isto - istakla je Vesna Trivalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragoslav je renovirao stan u kojem je živeo sam sa sinom Vojkanom, da bi namamio bivšu ženu Katarinu da se useli u taj novi, konceptualno-umetnički prostor, osmišljen samo za nju. Međutim, pored Katarine odmah se useljavaju i njen brat Bata sa kćerkom Anom, a potom i nekadašnji komšija Ugrinović. Tako da se stvari ne odvijaju kako je Dragoslav planirao i tu počinje nastavak komedije...

Vrata stana porodice i dalje će biti stalno otvorena i kroz njih će ulaziti komšije, prijatelji, prevaranti, udvarači, klijenti i usputni prolaznici – stvarajući od te kuće tranzicioni cirkus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- U našim odnosima ništa se nije promenilo, kao da smo imali pauzu od dvanaest dana. Međutim, zbog svega što se oko nas desilo, kao i zbog brojnih novina, pre svega novih likova, serijal će biti uzbudljiviji i bolji u svakom pogledu - kazala je Trivalić u kostimu Cakane, sa prepoznatljivom repom na vrh glave, koja je posebno zbog ove uloge u Srbiju doputovala iz Dubaija.

Glumi će se vratiti i Sofija Jović (mala Milica) koja je na kratko prekinula svoj život u Njujorku da bi se vratila u Beograd i ponovo srela sa dragim kolegama. Ipak njen lik je u međuvremenu dobio sporednu ulogu, pa se Sofija neće puno zadržavati u glavnom gradu Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nisam nimalo razmišljala. Htela sam ponovo da vidim sve te ljude, pa je snimanje došlo kao odličan izgovor. Imala sam veliku tremu, jer u redu je da se kao devojčica – amaterka pojavite u takvoj seriji, a sasvim drugačije da se vratite među glučake veličine kao odrasla osobe bez većeg glumačkog iskustva. Ipak, želja da vidim sve njih je prevagnula - ispričala je Jović, prenosi B92.

Bojana Maljević (Ana) u ime producentske kompanije „Monte Royal“ dodaje da će se kroz planiranih šesnaest epizoda prošetati niz novih junaka, među kojima su Gordana Kičića, Branimira Brstinu, Seku Sablić, Milicu Mihajlović, kao i Anica Dobra za koju je napisan novi lik koji će biti u ekipi glavnih glumaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da novu muziku za seriju potpisuje Vasil Hadžimanov, ali je cela ekipa jednoglasno odlučila da sačuva staru najavnu špicu sa upečatljivom Bajaginom numerom koja je postala zaštitni znak emisije.

Reditelji serije su Radivoje Andrić, Boban Skerlić i Miroslav Lekić, a na scenariju su radili Ivan Lalić, Milan Puzić, Boban Skerlić, Miroslav Lekić (koji su pisali i stari serijal), ali i novi autori: Minja Bogavac, Zlatan Fazlagić, dok su od učestvovanja u novom scenariju odustali Miloš Radović i Biljana Srbljanović koji su takođe učestvovali u stvaranju kultne serije devedesetih godina. Dramaturg serije je Vladimir Andrić, a nove epizode trebalo bi da gledamo od druge polovine aprila na Prvoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo