Play ponuda

Provedite nedjelju u Trešnji!

shimmer fallback

U kazalištu Trešnja vas 20. veljače čeka zanimljiva nedjelja. U 11 sati igra predstava Najotmjeniji div u gradu, dok u 17 sati možete uživati uz Ivicu i Maricu.

14.2.2011.
18:15
Play ponuda

O predstavama:

NAJOTMJENIJI DIV U GRADU

"Najotmjeniji div u gradu" predstava svojevrsna je lektira za vrtićku dob (nastala prema vrlo popularnoj slikovnici), u trajanju od 40 minuta, a prikladna je za djecu već od druge godine života.

Div Jura junak je priče i on je toliko ljubazan i dobar da je djeci neodoljiv.

Jura je bio najneuredniji div u gradu. Uvijek je nosio par smeđih sandala i istu haljinu punu zakrpa. Zbog toga je bio tužan pa je odlučio kupiti novu odjecu i tako postati najotmjeniji div u gradu. I onda je postao sretan, ali pravo je pitanje je li takav i ostao.

Režija: Sanja Hrenar Igraju: Danijel Radečić, Sanja Hrenar, Sandra Hrenar, Matija Antolić TRAJANJE: 40 minuta Preporucena dob: 2+

IVICA I MARICA

Ova predstava nastaje prema bajci braće Grimm i jedna je od najpopularnijih priča za djecu. Mateja Koležnik, redateljica predstave modernizirala ju je i prilagodila današnjoj, suvremenoj publici s tim da je osnovna fabula netaaknuta i djeci prepoznatljiva.

Dođite u Trešnju da se nasmijete, iznenadite i razveselite uz pametnog Ivicu, ljupku Maricu i priču koja je klasik za sve generacije.

Režija: Mateja Koležnik Igraju: Daria Lorenci Flatz, Aleksandra Naumov, Tvrtko Jurić, Radovan Ruždjak, Toni Šestan, Iva Peter-Dragan, Christian Rene Peter, Mario Šipuš Trajanje: 60 minuta Preporučena dob: 3+

Play ponuda
Play ponuda