Provedite nedjelju u Trešnji!

U kazalištu Trešnja vas 20. veljače čeka zanimljiva nedjelja. U 11 sati igra predstava Najotmjeniji div u gradu, dok u 17 sati možete uživati uz Ivicu i Maricu.

14.2.2011.
18:15

O predstavama:

NAJOTMJENIJI DIV U GRADU

"Najotmjeniji div u gradu" predstava svojevrsna je lektira za vrtićku dob (nastala prema vrlo popularnoj slikovnici), u trajanju od 40 minuta, a prikladna je za djecu već od druge godine života.

Div Jura junak je priče i on je toliko ljubazan i dobar da je djeci neodoljiv.

Jura je bio najneuredniji div u gradu. Uvijek je nosio par smeđih sandala i istu haljinu punu zakrpa. Zbog toga je bio tužan pa je odlučio kupiti novu odjecu i tako postati najotmjeniji div u gradu. I onda je postao sretan, ali pravo je pitanje je li takav i ostao.

Režija: Sanja Hrenar Igraju: Danijel Radečić, Sanja Hrenar, Sandra Hrenar, Matija Antolić TRAJANJE: 40 minuta Preporucena dob: 2+

IVICA I MARICA

Ova predstava nastaje prema bajci braće Grimm i jedna je od najpopularnijih priča za djecu. Mateja Koležnik, redateljica predstave modernizirala ju je i prilagodila današnjoj, suvremenoj publici s tim da je osnovna fabula netaaknuta i djeci prepoznatljiva.

Dođite u Trešnju da se nasmijete, iznenadite i razveselite uz pametnog Ivicu, ljupku Maricu i priču koja je klasik za sve generacije.

Režija: Mateja Koležnik Igraju: Daria Lorenci Flatz, Aleksandra Naumov, Tvrtko Jurić, Radovan Ruždjak, Toni Šestan, Iva Peter-Dragan, Christian Rene Peter, Mario Šipuš Trajanje: 60 minuta Preporučena dob: 3+

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali