Oni su teret i višak? Ne, oni nastupaju u Lisinskom!

Oni su potrošeni. Oni su teret. Oni su višak. Oni su zaboravljeni. Oni su nevidljivi. Oni su glasački stroj.

3.9.2012.
10:13
VOYO logo

Montažstroj 23. i 24. rujna u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, umjesto svjetski poznatih opernih glasova, dovodi obične ljude starije od 55 godina koji su prestali biti statisti u vlastitim životima te su postali protagonisti jedinstvenog povijesnog kulturnog događaja koji će istovremeno uživo biti sniman za dokumentarni film.

Generacija 55+ zauzet će svoje mjesto na pozornici kako bi se obračunala s više desetljeća vlastite šutnje i progovorila o najvažnijim minutama svog života, kao i o našoj zajedničkoj povijesti koju su stvarali i koju još uvijek stvaraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt 55+ nastao je u sklopu dugogodišnje misije Montažstroja prema kojoj umjetnost mora preuzeti odgovornost za zajednicu u kojoj nastaje. Već više od dva desetljeća Montažstroj beskompromisno progovara o gorućim problemima našeg društva stvarajući inovativne multidisciplinarne projekte.

U najnovijem projektu Montažstroj daje glas građanima starijima od 55 godina u organizacijski najkompleksnijem projektu do sada. U sekundama koje nepovratno prolaze oni koji su do sada proživjeli 30 milijuna minuta ili više pozivaju vas da ih poslušate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice su u prodaji na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili na www.lisinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo