Imate scenarij za film? Pošaljite ga HAVC-u

Hrvatsko audiovizualno vijeće HAVC-a raspisalo je javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje razvoja scenarija dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova.

8.1.2012.
14:49
VOYO logo

Sredstva za poticanje razvoja scenarija dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova dodjeljuju se putem Javnog poziva za razvoj scenarija. Pod dugometražnim igranim filmovima podrazumijevaju se filmovi čije trajanje nije kraće od 70 minuta i koji su namijenjeni prvenstveno kinodistribuciji. Pod dugometražnim dokumentarnim filmovima podrazumijevaju se filmovi čije trajanje nije kraće od 60 minuta i koji su namijenjeni prvenstveno kinodistribuciji. Pod animiranim filmovima podrazumijevaju se filmovi čije trajanje nije kraće od 24 minute.

Svi podnositelji zahtjeva moraju ispuniti prijavnicu koja se nalazi na stranici HAVC-a. Uz ispunjenu prijavnicu podnositelji zahtjeva trebaju priložiti i sljedeće dokumente: sinopsis filma (na najmanje jednoj do dvije kartice); "treatment" filma na 10-12 kartica; najmanje pola kartice autorske koncepcije filma; životopis i filmografiju scenarista ili scenaristice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opširnije na info@havc.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo