Dok 101 tuže, Helsinki zabavlja divovski penis

22.1.2010.
11:12
VOYO logo

I dok u Lijepoj 'moralnoj' našoj Stojedinici prijeti tužba zbog plakata na kojem se prikazuje goli muškarac kojemu se vidi spolni organ te će najvjerovatnije dobiti prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira te vrijeđanja moralnih osjećaja građana, građane Helsinkija muški spolni organ.

Putujući divovski penis luta ulicama Helsinkija kako bi što više publike zainteresirao za kabaret u kojem će se u petak održati premijera predstave o sramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Penis u erekciji ima 2,5 metra i napravljen je od smeđe tkanine.

http://www.net.hr/film-glazba/page/2010/01/17/0092006.html Muški spolni organ ima i svoju pratnju a čine ju dvojica glumaca skupine Agit-Cirk koji pozivaju gledatelje na premijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstava se bavi muškim sramom, a jedan od glumaca je najavio da će se muški spolni organ moći vidjeti i u kazalištu. ''Radi se o sramu trojice muškaraca, a u predstavi jedna od značajnih uloga pripada upravo penisu, no on je nešto manji od ovog na ulicama'', izjavio je Sakari Maennistoe.

Ovo nije prvi puta da se jedan takav penis pojavio na ulicama Finske, a sudeći po reakcijama, i ovog će puta jedna takva neobična ideja biti dobro prihvaćena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo