Play ponuda

Dok 101 tuže, Helsinki zabavlja divovski penis

shimmer fallback
22.1.2010.
11:12
Play ponuda

I dok u Lijepoj 'moralnoj' našoj Stojedinici prijeti tužba zbog plakata na kojem se prikazuje goli muškarac kojemu se vidi spolni organ te će najvjerovatnije dobiti prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira te vrijeđanja moralnih osjećaja građana, građane Helsinkija muški spolni organ.

Putujući divovski penis luta ulicama Helsinkija kako bi što više publike zainteresirao za kabaret u kojem će se u petak održati premijera predstave o sramu.

Penis u erekciji ima 2,5 metra i napravljen je od smeđe tkanine.

http://www.net.hr/film-glazba/page/2010/01/17/0092006.html Muški spolni organ ima i svoju pratnju a čine ju dvojica glumaca skupine Agit-Cirk koji pozivaju gledatelje na premijeru.

Predstava se bavi muškim sramom, a jedan od glumaca je najavio da će se muški spolni organ moći vidjeti i u kazalištu. ''Radi se o sramu trojice muškaraca, a u predstavi jedna od značajnih uloga pripada upravo penisu, no on je nešto manji od ovog na ulicama'', izjavio je Sakari Maennistoe.

Ovo nije prvi puta da se jedan takav penis pojavio na ulicama Finske, a sudeći po reakcijama, i ovog će puta jedna takva neobična ideja biti dobro prihvaćena.

Play ponuda
Play ponuda