Kreće nova klupska sezona u Sirupu

Kao i svake sezone, rad kluba Sirup prati jedna simbolična parola. Ovaj je put izbor pao na naslov skladbe Happiness is easy skupine Talk Talk iz 1986. Vikend otvorenja donosi nastupe kultnih figura američke elektroničke scene Detroit Grand Pubahs i njihov novi DJ projekt Players Club u petak, te popularnog Marka Nastića u subotu…Podijelili smo 2×2 upada za petak i subotu.

Klub Sirup već tradicionalno otvara svoja vrata koncem kolovoza i time vraća klupski puls Zagrebu nakon izdašnih festivalskih maratona koji su se odigrali ovog ljeta diljem Jadranske obale.

U petak, 24. kolovoza će tako otvorenje uveličati legendarni Detroit Grand Pubahs i Gareth Whitehead sa svojim novim projektom Players Club. Detroit Grand Pubahs originalno čine Andy Toth, Mack Goudy i Oliver Way, a mnogima su ostali u sjećanju po nezaboravnom hitu ‘’Sandwiches’’ iz 2000., koji je danas već prerastao u klasik plesne elektroničke glazbe. Dosad su izdali 4 albuma, o dkojih je najzapaženiji bio ‘’Galactic Ass Creatures From Uranus’’ iz 2004., kojeg je izdala njemačka etiketa Poker Flat. Od tad Pubahsi sve više vremena provode u Berlinu i Londonu, a sve manje u rodnom Detroitu.

Na drugom danu otvorenja, u subotu 25. kolovoza zabavljat će vas, uvijek rado viđen gost, Marko Nastić, koji je nedavno objavio novi singl ‘’Our Love’’ u suradnji s nizozemskim producentom Rikom Woldrigom. Marka uskoro očekuju i izdanja za etikete Sake&Vinyl, Memoria i Decoded. I po pitanju nastupa Marko je uvijek aktualan pa ga tako, osim ovog u Sirupu, očekuju i nastupi u Engleskoj, Španjolskoj i Nizozemskoj.

U programski koncept Sirupa se vraćaju i rezident DJ večeri petkom, ali i vrhunska gostovanja među kojima i James Holden, Adultnapper, Bill Brewster i mnogih drugih…

Tijekom vikenda otvorenja nastupit će i domaće DJ snage Mary, Zero i Arszenik, a cijena ulaznice na oba je eventa 40kn prije 00h i 50kn nakon 00h.

Za petak i subotu podijelili smo 2×2 upada.

Dobitnici za petak:
Hrvoje Rukavina
Nikolina Petrović

Dobitnici za subotu:
Ana Škarić
Leo Bartolec

Povratak na Net.hr