Kako analni seks učiniti dostojanstvenim?

Dragi poštovani! Pišem vam iz jednog malog mjesta u nadi da će mi netko konačno odgovoriti na pitanje. Naime, sve moje prijateljice već su imale analni seks i postale miljenice u društvu.

13.9.2013.
12:35
VOYO logo

Draga Petra! Nitko točno ne zna što je analni specijal-201201270582004-sex. Znanost je podijeljena po tom pitanju jer postoji nekoliko prijevoda grčko-latinske riječi 'analni'. Jedno je značenje 'godišnji', pa se ne zna misli li se tu na 'godišnji odmor' ili 'jednom godišnje'. S druge strane, definicija riječi 'seks' je 'nešto seksualno', a to je uvijek sumnjivo. Starozavjetna definicija izraza 'analni seks' odnosi se pak na svaki oblik seksa s Anusom, egipatskim bogom prijateljstva i truba.

Do skrivenog značenja izraza moguće je prodrijeti tek korištenjem tajnih internetskih protokola. Tako ćete doći do svakakvih sumnjivih sadržaja, od kojih neki uključuju i vrlo slikovite snimke na kojima muškarci i žene vrše nužni seks. Javna je tajna da je nužni seks sveti gral seksualnih igrica, pa pretpostavljam da se vaše pitanje odnosi na to. Pravilnim korištenjem nužnog seksa ne izlažete se nikakvim rizicima, a vaše su ga poznanice očito koristile sasvim krivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nužni seks je svaki onaj koji se vrši ili primjenjuje u izlaz za nuždu. Institut za očuvanje dostojanstva nužnog seksa, koji djeluje kao tajno društvo, nudi nekoliko smjernica kako ga učiniti dostojanstvenim:

· Prije nego što se odvažite na analni seks, pokušajte dobiti odobrenje uključene stranke. Velika je predrasuda da većina žena ne voli analni seks, dok ga većina muškaraca priželjkuje. Prava je istina da ga i muškarci redovito odbijaju, no uz malo vještog nagovaranja i šarma, i vi možete njegov 'izlaz za nuždu' pretvoriti u 'ulaz za prijatelje' ;)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

· Pripremite alate. To mogu biti i vaše spretne ruke, ali svaki muškarac je različit, pa se prilagodite njegovim potrebama. Ako je sportski tip i kompetitivan, sigurno će voljeti neki izazov (dijagram 1). Ako se želite emocionalno zbližiti s njim, koristite neki njemu drag predmet, možda čak i igračku iz djetinjstva (dijagram 2). Umjetnička je duša? Sigurno će voljeti neki podsjetnik na majku ili distanciranog oca (budite kreativni).

· Prvi korak je uvijek najteži, pa ga svakako tješite i dajte mu do znanja da je hrabar dečko. Možete ga pogladiti po glavi, proći mu prstima kroz kosu ili ga potapšati po guzi. Izrazi kao što su 'dobar dečko', 'moja maza', 'spreman za pikicu?' ili 'šššššššš...' dok mu držite kažiprst preko usana, uvijek pale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

· Fućkajte kad krenete s analnim seksom. Fućkanje sve čini manje sumnjivim, a i šaljiva je distrakcija. Neke od skladbi prigodnih za ovu situaciju su: Raindrops Keep Fallin' on My Head, Singin' in the Rain ili Always Look on the Bright Side of Life od Bitlsa.

· Ako vam se čini da mu je neugodno, budite malo nježniji. Njegovo je tijelo dobro ugođeni instrument i tretirajte ga kao takvog. Gledajte na to ovako: pucanje žice nije tragedija, ali narušava ritam i koncentraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

· Dajte mu do znanja koliko uživate u seksu, pogotovo ako vam se čini da bi svakog trenutka mogao zaplakati. Ne zaboravite da muškarci imaju i svoju nježnu stranu, pa mu tu i tamo dodirnite penis.

· Pravite se da ste njegov trener ili šef. Dečki vole igre uloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

· Kad je u najranjivijem stanju, recite mu da ga volite i da ćete uvijek biti uz njega. Sada ste oboje ranjivi i intimni, a to jača povjerenje.

· Nemojte se sramiti reći koliko vas pali. To može varirati od: 'Pališ me kao šibicu' do 'Pališ me kao baklju olimpijsku'. Sve izvan tog raspona je neuvjerljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

· Pitajte ga: 'Tko je dobar dečko?' Nemojte ga kritizirati ako vam da krivi odgovor.

· Nakon seksa nemojte samo nastaviti gledati utakmicu s njim kao da se u poluvremenu ništa nije dogodilo. Dajte mu do znanja koliko vam je stalo: Ponudite mu slatkiš, otpratite ga do WC-a i nikako se nemojte smijati ako tetura ili smiješno hoda, to bi mogao doživjeti kao ismijavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

· Zapamtite da u analnom seksu nema ništa loše jer je od davnina poznato da IZA svakog uspješnog muškarca stoji žena ;)

Kleopatrik Neven, znanstveni radnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo