PREDSTAVLJANJE LISTE

ŽIVI ZID USPOREDIO HRVATSKU S KOLONIJOM: ‘Ina je tome dokaz. Mi smo zemlja za ekonomsku eksplataciju’

‘Slučaj uništenja Ine pokazuje da je Hrvatska danas kolonija koja služi za ekonomsku eksploataciju’

Živi zid koji predvodi koaliciju “Dosta pljačke” predstavio je danas ispred Rafinerije nafte Sisak listu za 6. izbornu jedinicu koju nosi Tihomir Lukanić, poručivši da slučaj uništenja Ine pokazuje da je Hrvatska danas kolonija koja služi za ekonomsku eksploataciju.

Ivan Vilibor Sinčić usporedio je Hrvatsku s kolonijom, zemljom za ekonomsku eksploataciju, čiji je cilj “izvoziti daske, a uvoziti ormare”. Tako i Hrvatska danas izvozi svoju sirovu naftu, a uvozi naftne prerađevine iz Mađarske.

Podsjetio je da je Ina prodavana dio po dio, prvo istraživački centri pa naftna polja, pa odmarališta, sada rafinerije, a jedino što će ostaviti su skladišta i maloprodaja, gdje će se prodavati mađarski proizvodi.

JEDAN OD KLJUČNIH LJUDI ŽIVOG ZIDA OPTUŽEN ZA NAPASTOVANJE STUDENTICE: Oglasio se Sinčić: ‘Poduzet će mjere zbog lažne prijave’

Simbolički čin

Nositelj liste Tihomir Lukanić rekao je da se nalaze simbolički u Sisku na Dan antifašističke borbe, tj. kada se slavi borba protiv okupatora kojih nema desetljećima, a borbu protiv modernih okupatora spominje jedino Živi zid.

Nekada je Sisačko-moslavačka županija bila industrijski razvijena, bile su tu željezara, rafinerija, Petrokemija, no nakon modernih okupatora nije ostalo ništa.

HDZ, SDP i njihove strančice su u svojim pljačkaškim pohodima učinile više štete nego Turci, Mađari i svi drugi okupatori zajedno, stoga je Lukanić pozvao građane da izađu na izbore i zaokruže njihovu listu uz poruku “Dosta pljačke“.

NOSITELJ LISTE ŽIVOG ZIDA PRIJAVLJEN ZA BLUD: Docent na Ekonomiji optužen da je napostovao studenticu u svom uredu

Povratak na Net.hr