Velika gužva na "Biokovu"

ŽENA ZA SVE: Predsjednica uvela trajekt u supetarsku luku

Nakon što smo je imali priliku vidjeti kako kreči stan, vozi kombajn, lijepi pločice, lovi ribu, predsjednica se okušala i za “timunom” trajekta koji je u ponedjeljak popodne iz Splita plovio za Supetar.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ne gubi vrijeme u svom privremenom splitskom uredu. U subotu je u Metkoviću otvorila Maraton lađa, u nedjelju kao pokroviteljica sudjelovala na 300. sinjskoj Alki, a u ponedjeljak ujutro prošetala splitskom tržnicom i potom sa suradnicima popila kavu koju je, kako su prenijeli mediji, sebi i društvu platila iz vlastitog džepa.

Svi su ludi za predsjednicom (ali i od nje)

U popodnevnim satima ponedjeljka uputila se na Brač trajektom Biokovo, koji je, svjedoče objavljene fotografije, uz pomoć kapetana uvela u supetarsku luku. Prije nego li je Grabar Kitarović kapetan pozvao da se pridruži posadi i  okuša za komandnim mostom,  svojim širokim osmjehom osvojila je bar pola trajekta. Neizbježni su bili selfiji i komplimenti na račun predsjednice.

Kako se čini, za predsjednicu predaha ovog ljeta nema. Dok joj se bivši šef Tomislav Karamarko negdje u sjeni priprema za nadolazeće parlamentarne izbore, Grabar Kitarović, nema sumnje, i prije jeseni odradit će dobar posao za HDZ – stranku čiju je iskaznicu vratila nedugo nakon što se uselila na Pantovčak. Predsjednica je odmah po osvajanju mandata krenula u novu kampanju.

Radi sve što rade “naši ljudi”

Do sada smo je vidjeli kako kreči stan, vozi kombajn, lijepi pločice, lovi ribu i vozi trajekt. Tome vjerojatno nije kraj, jer, kako je poručila, sve što radi, “rade i naši ljudi”.

Povratak na Net.hr