Play ponuda

ZAGREBAČKI TAKSISTI PRIPREMILI IZNENAĐENJE ZA ZAGREPČANE: / 'Na blagdan Svih svetih vozimo besplatno'

Image

Radio Taxi Zagreb 1.

27.10.2017.
16:19
Play ponuda

Svoj bon za besplatnu vožnju starije i nemoćne osobe te obitelji s malom djecom mogu dobiti na taksi stajalištima navedenih polazišta, priopćili su u petak iz Radio Taxija Zagreb.

Na vožnjama do drugih gradskih groblja i ostalim relacijama vrijedit će uobičajeni cjenik te vožnje neće poskupljivati bez obzira na očekivanu veliku potražnju, posebnu prometnu regulaciju i gužve, kao što je i redovita praksa Radija Taxi Zagreb.

"Svake godine u zonama groblja na snazi su posebni režimi ograničenja prometa te je pristup u te zone omogućen samo taxi vozilima, vozilima ZET-a, vozilima invalida i onima s posebnom dozvolom, tako da je starijima, nemoćnima i obiteljima s malom djecom posebno teško doći do groblja", kazao je JozoKovačević, predsjednik Udruženja Radio Taxi Zagreb.

Stoga su odlučili darovati besplatnu vožnju od središta grada do groblja i obrnuto kako bi olakšali sugrađanima posjet posljednjim počivalištima njihovih najmilijih. "Isto tako, za sve ostale odredili smo posebnu cijenu od 30 kuna u utorak i srijedu, jer autotaksi prijevoz mora biti na usluzi što više naših sugrađana, posebno u ovakvim posebnim prilikama", istaknuo je Kovačević.

Play ponuda
Play ponuda