ZADRAVEC GA OPTUŽILA U EMISIJI, A ON NAJAVIO SUDSKU TUŽBU: / 'Odlučio sam istinu istjerati na čistac'

20.5.2021.
12:11
Patrik Macek/PIXSELL/EU2020
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je Dijana Zadravec jutros u emisiji N1 Televizije optužila državnog tajnika u Ministarstvu zdravstva i predsjednika Upravnog vijeća KBC-a Sestre milosrdnice, Tomislava Dulibića da je "dio kriminalne skupine" pri istom KBC-u, Dulibić je najavio tužbu protiv Zadravec zbog izrečenih kleveta.

Podsjetimo, smijenjena predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice optužila je da su "Dulibić, Mirna Šitum, Krešimir Rotim, svi ovi koji imaju privatne klinike, i Vatavuk dio kriminalne skupine koja zataškava kriminal".

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Zbog izjava i tvrdnji bivše predstojnice Kliničkog zavoda za dijagnostičku i interventnu radiologiju KBC Sestre milosrdnice prof. dr. Dijane Zadravec izrečenih u jednoj televizijskoj emisiji koje su prenesene i na internetskom portalu iste televizijske kuće, državni tajnik u Ministarstvu zdravstva i predsjednik Upravnog vijeća KBC Sestre milosrdnice Tomislav Dulibić tužit će dr. Zadravec", napisano je u priopćenju.

'Sudski pravorijek odagnat će svaku sumnju...'

"U javno izrečenim, ničim potkrijepljenim objedama protiv više osoba, među kojima je i Tomislav Dulibić, bivša voditeljica radiologije, iznijela je niz neistina o udruživanju u interesne skupine za ostvarivanje protupravnih djela, o zataškavanju kriminalnih radnji u toj bolničkoj ustanovi, te da je Tomislav Dulibić dio kriminalne skupine i suvlasnik u privatnim klinikama".

"Odlučio sam sudskim putem istjerati na čistac istinu, jer je dr. Zadravec u svojim javnim istupima posljednjih dana prešla sve granice. Optužuje ljude na sve strane bez ijednog dokaza, želi u javnosti stvoriti dojam kako je ona jedina na strani istine, a svi ostali u KBC Sestre milosrdnice i oko nje svijet kriminala i lopovluka.

Niti sam u bilo kakvom suvlasništvu s bilo kime u privatnim klinikama niti stvaram bilo kakva udruženja protiv dr. Zadravec, ali kao odgovoran predsjednik Upravnog vijeća, zajedno s drugim članovima tog tijela, inzistiram na sređivanju stanja u toj važnoj zdravstvenoj ustanovi u Hrvatskoj, kojeg je, među ostalim, prouzročila i sama dr. Zadravec. Ne može se i ne smije javni prostor koristiti za vlastite uske interese, a pri tome nanositi nemjerljivu štetu ugledu osoba i ustanova. Zato vjerujem da će sudski pravorijek, kada god stigne, odagnati svaku sumnju od prozvanih osoba i ustanova”, priopćio je Tomislav Dulibić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali